CarrefourSA çamaşır deterjanlarında yüzde 25 indirim yaptı! Bu fırsat kaçmaz

CarrefourSA internet sitesi üzerinden yeni kampanyasını duyurdu. Deterjan ürünlerinde yüzde 25 indirim var. Kaçırmayın.
CarrefourSA çamaşır deterjanlarında yüzde 25 indirim yaptı! Bu fırsat kaçmaz

CarrefourSA internet sitesi üzerinden deterjan ürünlerinde yapmış olduğu indirim kampanyasını duyurdu. Toz ve sıvı deterjanlarda yüzde 25 indirim uygulanacak. Bu fırsatı kaçırmamak için CarrefourSA'nın internet sitesi üzerinden alışverişinizi hemen yapın. Peki kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlar karşısında vatandaşların alım gücü iyiden iyiye düştü. Hal böyle olunca vatandaşlar marketler tarafından yapılan indirimleri yakından takip etmeye başladı. Market indirimlerinin sunmuş oldukları indirimleri sizlere sunmak için Uşak Gündem ekibi olarak her gün düzenli olarak kampanyaları takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunuyoruz. Peki CarrefourSA tarafından sunulan bu kampanyanın detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

CarrefourSA toz ve sıvı deterjan ürünlerinde yüzde 25 indirim yaptı. Kampanyaya kaçırmamak için hemen CarrefourSA internet sitesinden alışverişini yap. 

CARREFOURSA ÇAMAŞIR DETERJANLARINDA YÜZDE 25 İNDİRİM

CarrefourSA tarafından sunulan kampanyaya göre aşağıdaki ürünlerde yüzde 25 indirim uygualandı. Buna göre OMO 36 yıkama 5,5 kg toz deterjan ürününün fiyatı 159,95 TL iken yüzde 25 indirim ile 119,96 TL'ye düşmüştür.

Bununla birlikte CarrefourSA Kart'a özel 10 kg toz deterjan ürünü ise 194,90 TL iken yüzde 25 indirim ile 146,18 TL'ye düşmüştür.

Son olarak Alo 8 kg deterjan ürününü fiyatı ise yüzde 25 indirim sonucunda 216,50 TL iken 162,38 TL'ye kadar düşmüştür. İşte indirim kampanyasında yüzde 25 indirimli satışa sunulan ürünler;

Yukarıdaki indirimlerden yararlanmak için CarrefourSA Kart'a ihtiyacınız var. Söz konusu kart ile yukarıda bulunan indirimlerden yararlanabileceksiniz. Bu tarz market indirimlerinden ve kampanyalardan yararlanmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler