#Bi hareketine bakarhayat# kampanyasına Uşak Emniyet Müdürü de katıldı

Ülke genelinde dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana gelen trafik kazalarındaki ölüm ve yaralanmaların önüne geçebilmek adına başlatılan #bi hareketine bakarhayat# kampanyasına Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer’de bir video çekimi ile katıldı.
#Bi hareketine bakarhayat# kampanyasına Uşak Emniyet Müdürü de katıldı

İçişleri Bakanlığı koordinesinde başlatılan kampanya ile trafik güvenliğinin artırılması amacıyla kamuoyunda farkındalık oluşurlmaya çalışılan kampanyaya katkıda bulunan Uşak Emniyet Müdürü Mesut Gezer, sosyal medyada paylaşılan videosunda, araca binildiği an emniyet kemerinin takılmasını istiyor.

Gezer 21 saniyelik videoda, “Trafikte emniyet kemeri, yaralamalı kazalarda riski yüzde 60 azaltıyor. Güvenli trafik bi hareketine bakar” uyarısında bulunuyor.

Uşak Emniyet Müdürlüğü #Bi hareketine bakarhayat# kampanyası# için çalışıyor

Uşak Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, araç kullanırken emniyet kemerinin önemine dikkat çekmek için İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve yurt çapında sürdürülen #Bi hareketine bakar hayat# kampanyasını ilimizde duyurmak için çalışmalarına devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre; Mili Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği yaparak okullarda düzenlenen eğitim çalışmalarında miniklere emniyet kemerinin önemi anlatılıyor. Ayrıca Uşak Belediyesi ile işbirliği yapılarak, kentin en merkezi yerlerinde bulunan billboardlarda kampanyanın tanıtıcı afişleri yer alıyor.

(SALİH KILINÇ / HABER)

İlgili Haberler