Uşak Öğretmenevi sınavsız personel alımına başladı! Yaş ve eğitim şartı yok

Uşak'ta iş arayanlara kaçıramayacakları bir personel alım haberi geldi! İŞKUR üzerinden yayımlanan son ilana göre Uşak Öğretmenevi KPSS'siz personel alımına başladı. Yapılacak alımlarda yaş ve eğitim şartı da aranmayacak! İşte detaylar
Uşak Öğretmenevi sınavsız personel alımına başladı! Yaş ve eğitim şartı yok

KPSS’siz personel alımları tüm hızıyla devam ediyor. İŞKUR Kurum Dışı Kamu İşçi Alım üzerinden yeni bir personel alım haberi geldi. Aktarılan son habere göre Uşak Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü sınavsız personel alımı yapacak.

Bulaşıkçı kadrosu için yapılacak personel alımında adayların 6 aylık bir deneyime sahip olması gerektiği ifade edildi. Başvuruların şahsen yapılacağı personel alımında başvurular 11 Mart – 13 Mart tarihleri arasında alınacak.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Yayımlanan ilanların içeriğinde başvuru bilgileri başlığı altında detaylar yer alıyor. Uşak Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü’ne yapılacak alımların geçici olacağı ve başvuruların şahsen “İbrahim Tahtakılıç Cad. No:45- Uşak” adresine yapması gerekecek.

ekran-goruntusu-2024-03-12-141913-min.png

Başvuru yapacaklar için:

Telefon numarası: 0507 294 10 09

e-Posta: [email protected]

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adaylar için başvuru şartları da tek tek açıklandı. Yayımlanan ilandaki şartlar şu şekilde:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
  • Esnek mesai saatlerine uygun olmak
  • Sabıka kaydı bulunmamak
  • Bayan olmak

İlginizi çekebilecek diğer personel alım haberleri:

Belirtilen şartları taşıyan adaylar nüfus cüzdanı fotokopisi ve adli sicil belgesi ile başvurularını tamamlayabilecek. Başvuracaklar için son başvuru tarihi 13 Mart olarak ifade edildi. Çalışacaklar için çalışma saati 10.00 – 16.00 olarak da ayrı bir not düşüldü.