Uşak Belediyesi Ramazan Gıda Paketi dağıtacak! Başvurular başladı

Uşak Belediyesi'nden alkışlanacak hareket! Ramazan ayına artık sayılı gün kaldı. Müslüman alemi için çok önemli olan bu zaman diliminde Uşak Belediyesi vatandaşların yardımına koşuyor. Ramazan Gıda Paketleri başvurularının başladığı açıklandı!
Uşak Belediyesi Ramazan Gıda Paketi dağıtacak! Başvurular başladı

Uşak Belediyesi, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilecek gıda kolisi yardımlarının başladığını açıkladı.

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLAR İÇİN NÜFUS CÜZDANI YETERLİ

Başvurmak isteyenler için e-devlet üzerinden alınacak ikametgah adresi ile birlikte Sosyal Yardım Müdürlüğü’ne gelerek başvuruların yapılabileceği ifade edildi. Bunun yanı sıra 65 yaş ve üzeri vatandaşların nüfus cüzdanı ile gelmesinin yeterli olacağının altı çizildi.

UŞAK BELEDİYESİ DETAYLARI DUYURDU

Belediye, sosyal medya platformu olan X üzerinden yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Bu Ramazan'da da hemşerilerimizin yanındayız. Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verilecek gıda kolileri için başvurular başlamıştır.

ekran-goruntusu-2024-03-04-094914-min.png

İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, e-devlet üzerinden alabilecekleri ikametgah adresi ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'müze gelerek başvurularını yapabilirler. 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızınsa nüfus cüzdanı ile gelmeleri yeterlidir”

İlginizi çekebilecek diğer Uşak haberlerinden bazıları:

RAMAZAN GIDA KOLİSİ DAĞITILACAK

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlara yardımcı olmaya devam eden Uşak Belediyesi, bu Ramazan da ihtiyaç sahiplerinin yanında! İhtiyaç sahibi olan vatandaşlara ücretsiz gıda kolisi yardımı verilecek. Başvurular ise Sosyal Yardım Merkezine yapılacak. Belediyenin belirttiği belgelerle başvurmanız yeterli olacaktır.