Uşak Belediyesi'nden 9 Mart'ta Dünya Kadınlar Gününe özel piyano resitali

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel etkinlikler peş peşe açıklanmaya devam ederken bunlardan biri de Uşak Belediyesi tarafından ilan edildi.
Uşak Belediyesi'nden 9 Mart'ta Dünya Kadınlar Gününe özel piyano resitali

Son dönemde ne yazık ki kadına yönelik şiddet olayları ve kadın cinayetleri büyük oranda artarken bu nedenle 8 Mart günü daha da büyük bir önem kazanmıştı. Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilen ve tüm dünyada kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için, Uşak Belediyesi' de özel bir organizasyona imza attı.

Kadınların siyasi ve sosyal başarılarını gündeme taşımak ve kadınları teşvik etmek amacı ile düzenlenen bu özel güne özel bir etkinlikle yer veren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü takvimi açıkladı. Büşra Kayıkçı, piyano resitali ile Uşaklılarla buluşmaya hazırlanıyor. Söz konusu etkinlik Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

UŞAK'TA PİYANO RESİTALİ!

Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İyler Müdürlüğü sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile düzenlenecek etkinliği duyurdu. Yapılan açıklamada "Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel etkinliğinde Piyanist Büşra Kayıkçı'yı sanatsever halkımız ile bir araya getiriyor. Biletler Atatürk Kültür Merkezi Bilet Satış Noktası ve biletinial com'da" diyerek etkinlik saati ve tarihini açıkladı.

resital.jpg

Etkinliğe katılmak isteyen Uşaklılar için bilet ücreti ise tam bilet ücreti 50 TL, öğrenci bileti ücreti ise 30 TL olarak ilan edildi. Tüm Uşaklılar düzenlenen etkinliğe davet edilirken Atatürk Kültür Merkezi'nde coşkulu bir kalabalık ile katılım bekleniyor...