10 Mart 16.00'ya kadar KIRMIZI ALARM verildi vatandaş DİKEN üstünde! Uşak İzmir Kütahya Manisa Aydın Muğla

Türkiye'de yaşanan afetlerin ardı arkası kesilmezken tedbir çalışmaları da sürüyor. Bu kapsamda Uşak, İzmir, Kütahya, Aydın , Manisa ve Muğla'da kırmızı alarm verildi vatandaş diken üstünde kaldı.
10 Mart 16.00'ya kadar KIRMIZI ALARM verildi vatandaş DİKEN üstünde! Uşak İzmir Kütahya Manisa Aydın Muğla

10 Mart 16.00'ya kadar KIRMIZI ALARM verildi vatandaş DİKEN üstünde! Uşak İzmir Kütahya Manisa Aydın Muğla -

İZMİR VE MANİSA ELEKTRİK KESİNTİSİ PROGRAMI! İZMİR'DE ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

İzmir ve Manisa'da elektrik dağıtım hizmeti veren Gediz Elektrik tarafından yapılan açıklamada "Planlı (bildir​​​imli) kesintiler; şirketimiz​​​in enerji dağıtım sektöründe faaliyet göstermiş olduğu il ve ilçelerde bakım, onarım ve yeni tesis çalışmaları gibi nedenlerle önceden planlanmış bir müdahale ile yapılan enerji kesintileridir. İlgili mevzuat gereği planlı kesintiler, başlangıç tarihinden 48 saat önce kurumsal web sitemiz, sosyal medya hesaplarımız, işitsel ve görsel medya gibi kitlesel iletişim araçlarımız yoluyla da duyurulmaktadır" ifadelerine yer verilerek sorgulamanın resmi site üzerinden yapılmasını istedi.

izmir-kesinti.jpg

UŞAK'TA ELEKTRİK KESİNTİSİ SON DAKİKA! UŞAK ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle06.03.2024-10:30 -06.03.2024-16:30tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. AZİZLER - MERKEZ : AZİZLER KÖY SOKAĞI 06.03.2024-10:30-16:30-AZİZLER KÖYÜ TR1-AG ÇIKIŞ Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle05.03.2024-13:00 -05.03.2024-17:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. MERKEZ - İSLİCE : 2.ÇEVRİM SOKAK , 2.DERE SOKAK , BESNİ CADDE , DEĞERGEÇ SOKAK , FABRİKALAR CADDE , FATİH CADDE , GÜVEN SOKAK , SANAYİ CAMİİ SOKAK 05.03.2024 13:00-17:00 TR 12-19 ESKİ TEDAŞ AMBARI Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

usak-kesinti.jpg

DENİZLİ AYDIN MUĞLA ELEKTİRK KESİNTİSİ SON DAKİKA! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Denizli ve Aydın elektrik kesintisi listesi ise ADM elektrik resmi internet sitesi üzerinden mahalle ve sokak bilgileri girilerek yapılmakta olup ilan edilen listeye ulaşmak için resmi siteyi ziyaret etmeniz gerekmektedir. Kesinti yapılacak olan saatler için vatandaşların tedbir almaları istenirken planlı kesintiler kapsamında elektrik alt yapısının güçlendirileceği belirtildi.

kutahya.jpg

KÜTAHYA SON DAKİKA ELEKTRİK KESİNTİSİ! KÜTAHYA'DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Şebeke tesis, bakım onarım çalışmaları nedeniyle10.03.2024-00:00 -10.03.2024-10:00tarihi ve saatleri arasında aşağıda belirtilen bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. TUNÇBİLEK - TUNÇBİLEK-KÖPRÜBAŞI : GÜRAĞAÇ CADDE NOT: BU KESİNTİDEN SADECE GLİ 4 SAHASI ETKİLENECEKTİR. Bu bölgelerde yapılacak çalışmalar erken tamamlandığı takdirde ilan edilen iş bitim saati beklenmeksizin elektrik verilecektir.

kutahya-001.jpg

Afyonkarahisar, Bilecik, Kütahya, Eskişehir ve Uşak illerinde yapılacak olan elektrik kesintileri için OEDAŞ alo 186 numarası üzerinden destek hizmeti sağlayacak olup sel, fırtına, aşırı sıcak ya da soğuk gibi küresel iklim değişikliği nedeniyle yaşanabilecek felaketlere karşı elektrik alt yapısını güçlendirmek amacıyla alt yapı güçlendirme çalışmalarının süreceği ifade edildi. Bu nedenle düzenli kesintiler yapılacak. Vatandaşların bu saatler ve tarihler için tedbir almaları istendi.