Selçuk Bayraktar Evim Yuvan Olsun projesine yapılacak olan desteği açıkladı!

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Evim Yuvam Olsun kampanyasına yeni inşa edilen 22 adet eşyalı konutun depremzedelere açılacağını söyledi.
Selçuk Bayraktar Evim Yuvan Olsun projesine yapılacak olan desteği açıkladı!

Selçuk Bayraktar Evim Yuvan Olsun projesine yapılacak olan desteği açıkladı!: BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar Evim Yuvam Olsun kampanyası ile BAYKAR çalışanları için yeni yapılmış olan 22 adet eşyalı daire için yardımda bulunulacağını açıkladı. Buna göre bu dairelerin bir sene boyunca depremzede vatandaşların kalması için açılacağı ifade edildi. Depremzede vatandaşların acil barınma ihtiyaçlarının karşılanması üzerine sıcak bir yuvaya kavuşmaları için herkesi bu kampanyaya davet eden Bayraktar BAYKAR çalışanları için yeni yapılan binaları depremzede vatandaşlara bir yıllığına sunacağını açıkladı. 

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile Evim Yuvam Olsun kampanyasına destek verdiğini açıkladı. Buna göre BAYKAR çalışanları için yapılan yeni ve eşyalı binaların depremzede vatandaşların yerleşmesi için açılacağını duyurdu. Bu binalar 22 adet ve eşyalı olarak depremzedelere sunulacaktır. 

22 ADET EŞYALI DAİRE DEPREMZELERE AÇILACAK

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından paylaşılan bu gönderide şu ifadelere yer verildi;

"Baykar'daki çalışma arkadaşlarımız için lojman olarak yeni inşa ettiğimiz ve bir ay sonra hazır hale gelecek 22 eşyalı daireyi, 'Evim Yuvan Olsun' kampanyası kapsamında bir yıl süreyle depremzede ailelerimizin kullanımına sunuyoruz. Depremin mağdur ettiği kardeşlerimizin acil barınma ihtiyaçlarının karşılanabilmesi ve sıcak bir yuvaya kavuşabilmesi için imkanı olan herkesi bu güzel kampanyaya davet ediyorum" şeklinde ifadelere yer verildi. 

İlgili Haberler