İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Yarın o yollar trafiğe kapanacak

İstanbul Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre yarın bazı yollar Nevruz kutlamaları sebebiyle trafiğe kapatılacaktır.
İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Yarın o yollar trafiğe kapanacak

İstanbul Valiliği yapmış olduğu yazılı açıklama ile yarın İstanbul'un o bölgelerinin trafiğe kapanacağını söyledi. Yarın İstanbul Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilecek olan Nevruz kutlamaları sebebiyle 19 Mart 2023 tarihinde trafiğe kapalı olacak yollar Valilik tarafından açıklandı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu trafiğe kapanacak yollara alternatif yollar paylaşıldı. İşte detaylar. 

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada yarın Yenikapı etkinlik alanında gerçekleştirilecek Nevruz kutlamaları sebebiyle 19 Mart 2023 Pazar günü saat 5.30'dan 19.00'a kadar bazı yollar tariğe kapanacak. Ayrıca Valilik kapanacak olan yollara alternatif yolları açıklandı. 

İSTANBUL VALİLİ TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya şu şekildedir;

"Namık Kemal Caddesi ile bu caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar, bağlantıya uygun noktalardan kapatılacak, Şehit Vefa Kara Kurdu Üst Geçidi, Yenikapı İDO İskelesi ile Yenikapı Miting Alanı Arası Yanyol (Yenikapı Etkinlik Alanı İç Yolu), Mahramacı Sokaklar trafiğe kapatılacaktı." denildi. 

ALTERNATİF YOLLAR

İstanbul Valiliği tarafından yarın bazı yollar Nevruz kutlamaları sebebiyle trafiğe kapatılacaktır. İşte bu yollara alternatif olarak kullanılabilecek yollar. "Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil ve Atatürk Bulvarı alternatif yollar olarak kullanılabilecektir."

İlgili Haberler