Haluk Levent'ten beklenen açıklama erken geldi! Sizin paranız benim namusum

Ahbap derneğinin kurucusu olan Haluk Levent depremin olduğu andan beri bağış toplayarak depremzedelere yardımda bulunmaya devam ediyor. Dün sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile bugün akşam saat 22.00'de gerçekleştireceği açıklamayı daha erken yaptı.
Haluk Levent'ten beklenen açıklama erken geldi! Sizin paranız benim namusum

Haluk Levent'ten beklenen açıklama erken geldi! Sizin paranız benim namusum: Ahbap derneğinin kurucusu olan Haluk Levent dün akşam sosyal medya hesabı üzerinden 16 Şubat tarihinde akşam saat 22.00'de açıklama yapacağını söylemişti. Fakat ani bir karar ile bu açıklamayı hemen yapmaya karar verdi. Haluk Levent Ahbap derneğine bağışlanan paralar ile ilgili önemil açıklamalarda bulundu. Levent bağışlanan paraların namusu olduğunu söyleyerek paraları kimseye vermem veremem dedi. Haluk Levent bu konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi; "Sizin paranız benim namusum! Hiç kimseye kuruluşa vermem! Veremem! Kimse de benden istemedi!" şeklinde konuştu.

Ahbap Derneğinin kurucusu olan Haluk Levent Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından depremzedeler için bağış topladı. Yaşanan bu deprem tam 11 ili etkiledi. Birçok vatandaş hayatını kaybederken binlerce kişi de evsiz kaldı. Depremzedelere yardım için ilk andan itibaren bağış toplayan Haluk Levent kendisine yöneltilen ithamları yanıtladı. 

16 ŞUBAT SAAT 22.00'DE KONUŞACAKTI

Haluk Levent dün gece sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda bugün saat 22.00'de önemli açıklamalarda bulunacağını söylemişti. Fakat açıklamalarını erken yapma kararı alarak az önce paylaşımda bulundu. 

SİZİN PARANIZ BENİM NAMUSUM

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen iki deprem sonrasında 11 ilde Türkiye'yi yasa boğan olaylar yaşandı ve yaşanmaya devam ediyor. Hal böyle olunca birçok kişi ve vakıf aracılığıyla deprem bölgesindne bulunan vatandaşlar için yardım yapılıyor. Bağış toplayan bir diğer vakıf olan Ahbap vakfının kurucusu olan Haluk Levent kendisi hakkında kullanılan ifadelere yanıt verdi. İşte Haluk Levent'in paylaşımı;

"Bugün akşam saat 22.00 de bir açıklama yapacaktım. O kadar çok spekülasyon yapıldı ki herkes ama herkes toplanan bağışlara el konulacağını, Kızılay'a ya da AFAD'a aktaracağımı yazıp çiziyor. Olay daha çok büyümesin diye açıklamamı erkenden yapayım dedim." ifadeleri kullanarak devam etti; "Açıklayacağım durumdan önce şunu söyleyeyim. Sizin paranız benim namusum! Hiç kimseye kuruluşa vermem! Veremem! Kimse de benden istemedi! Şu an yüzbinlerce insan evsiz donuyor. İlk iş TOKİ ile görüştüm. Acil konut yaptıracağız!" şeklinde ifadelere yer verdi. 

AÇIKLAYACAĞIM KONU ŞUYDU

Haluk Levent dün geceden duyurduğu açıklamasını erken yaptı. Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda açıklayacağım konu şuydu diyerek başladı. Son iki günde bazı işgüzarların sahada Ahbap faaliyetlerinin çalışmalarını aksatmaya yönelik girişimleri olduğunu söyleyen Haluk Levent tıkanma noktasına gelindiğini dünden beri ilgili yerlere bu konuda şikayetlerinin belirtildiğini açıkladı ve ekledi "Sağ  olsun yetkililer bu olayı çözdüler sahadayız." dedi ve açıklamalarına şöyle devam etti;

"İşimizin başındayız. Daha önce açıkladığımız planları harfiyen uygulayacağız. Bu bütçenin biraz daha fazla miktarı tekrar bağış olarak gelince acil eylem planımıza geçtik ve evi yıkılmış canlarımıza konut yaptırmaya karar verdik! Bilginize." diyerek açıklamalarına son verdi. 

İlgili Haberler