Haluk Levent önemli bir açıklama yapacağını söyleyerek yarın için saat verdi!

Ahbap vakfının kurucusu olan Haluk Levent yaptığı yardımlar ile son zamanların en çok konuşulan isimlerinden oldu. MHP lideri Bahçeli'nin söylemi üzerine gündem olan Haluk Levent yarın için saat vererek önemli açıklamalarda bulunacağını söyledi.
Haluk Levent önemli bir açıklama yapacağını söyleyerek yarın için saat verdi!

Haluk Levent önemli bir açıklama yapacağını söyleyerek yarın için saat verdi!: Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremler sonrasında 11 ilde enkaz altında kalan ve evleri yıkılan vatandaşlar için yardım toplayan Ahbap vakfının kurucusu Haluk Levent sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yarın akşam önemli bir açıklama yapacağını bildirdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Yarın akşam 22.00'de önemli bir açıklama yapacağım" diyerek yarın akşam saat 22.00'yi işaret etti. 

Kahramanmaraş merkezli arka arkaya yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem sonrasında Türkiye'nin 11 ili enkaz altında kaldı. Türkiye yaşanan bu acı olaydan sona tek yürek oldu. Birçok vakıf ve yardım kampanyası aracılığıyla bağışlarını yapmaya devam eden vatandaşlara vesile olmasından dolayı Haluk Levent çoğu vatandaş tarafından saygı gördü. Bunun üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve bunun yanında iktidar çevreleri son dönemlerde Haluk Levent ile ilgili açıklamalar yapmaya başladı. MHP lideri Devlet Bahçeli ise en son yaptığı açıklamalarda Haluk Levent'in kurucusu olduğu Ahbap ile ilgili şu ifadelere konuşlaranıda yer verdi 

"Devletin ve hükümetin hakkını teslim etmek lazımdır. Devletin yapamadığı ne vardır da ahbapcılar, babalacılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır. Devleti acz içinde gösterircesine sosyal medyaya üşüşenler bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır? Yardım ve desteklerin AFAD aracılığıyla yapılması en doğru yoldur" şeklinde konuştu. 

YARIN SAAT 22.00'DE ÖNEMLİ BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIM

Ahbap'ın kurucusu olan Haluk Levent sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda yarın önemli bir açıklama yapacağını bildirdi. Saat vererek önemli bir açıklama yapacağını söyleyen Haluk Levent'in yapacağı açıklama vatandaşlar tarafından merak edildi. Yarın akşam yapacağını söylediği açıklamadan anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalınız. Haluk Levent'in sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım şu şekilde;

İlgili Haberler