Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına Oğuzhan Uğur'dan yanıt geldi!

Bugün Devlet Bahçeli tarafından yapılan Babala ve Ahbap açıklamalarına Haluk Levent'in ardından Oğuzhan Uğur da yanıt verdi.
Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına Oğuzhan Uğur'dan yanıt geldi!

Devlet Bahçeli tarafından bugün TBMM grup toplantısında depreme yönelik açıklamalar geldi. Yapılan bu açıklamalarda Babala ve Ahbap hakkında "Devleti kenara itip ahbap-çavuş ilişkisiyle yardım toplanması, bu kapsamda paralel bir hat kurulması, devletin inandırıcılığını gölgelemektedir. Bizim nazarımızda itibar edilmemesi gereken bir yanlıştır. Hatay'da baraj yıkıldı yalanını sosyal medyada servis edenler afet bölgesinde neyin peşindedir. Devletin yetişemediği ne vardır da Ahbapçılar ve Babalacılar kanat çırpmaktadır? Bu sahtekarlar Türkiye televizyonlarında artık yer almamalıdır. Bindikleri dalı kestiklerini ne zaman anlayacaklardır?" şeklinde açıklamlar yapan Bahçeli'ye önce Haluk Levent'ten sonra da Oğuzhan Uğur'dan yanıt geldi. 

OĞUZHAN UĞUR'DAN YANIT GELDİ! 

Sosyal medya hesabından yapılan bu açıklamalara yanıt veren Oğuzhan Uğur,  "Devletimizin yetkili kurumları ile koordineli çalışıyoruz. Ayrıca birçok MHP'li ve ülkücü arkadaşımız da bize büyük destek vermişlerdir. Sn. Bahçeli'ye yanlış bilgi verildiği kanısındayız. Büyük milletimiz bu büyük sıkıntısı karşısında parti, görüş ayrımı yapmadan kenetlendik." şeklinde ifadeler ile yaşanan bu deprem felaketinin ardından hiçbir şekilde ayrım yapılmadan yardımların sürekliliğinin esas alındığı ifade edildi. 

Oğuzhan Uğur tarafından gelen bu yanıtın yanı sıra bu açıklamalara Haluk Lenvent ise "Sayın Devlet Bahçelinin danışmanlarının kendisini yanlış yönlendirdiğini düşünüyorum. Ben her gün devletin kurumları ile çalışıyor ve bunu yazıyorum. Zaten kurumlar arası işbirliği olmadan başarı olmaz." şeklinde konuya ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. 

İlgili Haberler