Deniz Akkaya Haluk Levent'e yaptığı eleştiriler sonrasında hesabını kapattı

Haluk Levent ve Deniz Akkaya arasında yaşanan tartışmada yeni bir gelişme yaşandı. Deniz Akkaya sosyal medya hesabı kapattı ve henüz bir açıklama yapmadı.
Deniz Akkaya Haluk Levent'e yaptığı eleştiriler sonrasında hesabını kapattı

Deniz Akkaya Haluk Levent'e yaptığı eleştiriler sonrasında hesabını kapattı : Deniz Akkaya kişisel sosyal medya hesabı üzerinden Haluk Levent'e yönelik eleştiriler ve suçlamalar sonrasında hesabını kapattı. Herhangi bir açıklamaya yapmayan Akkaya'nın hesabını neden kapattığı ise merak konusu oldu. 

Deniz Akkaya Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra 11 ile yapılan yardım ve bağış ile ismi geçen Haluk Levent'e suçlamalarda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu suçlamalar sonrasında Haluk Levent de Deniz Akkaya'ya cevap vermişti. Deniz Akkaya sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlardan sonra birçok vatandaştan da tepki görmüştü. Deniz Akkaya'nın yapmış olduğu son adım ise vatandaşlar tarafından merak edildi. Deniz Akkaya sosyal medya hesabını kapattı. Herhangi bir açıklamada bulunmadı. 

DOLANDIRDIĞIN  İNSANLAR YAYIYA ÇIKMAK İÇİN BEKLİYOR

Deniz Akkaya sosyal medya hesabı üzerinden Haluk Levent'e yönelik ağır suçlamalarda bulundu. Haluk Levent'in dolandırdığı insanların canlı yayına çıkmak için hazır beklediğini söyleyen Deniz Akkaya sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadelere yer vermişti;

"Duruşsuzluk böyle bir şey. Saklayacak şeyi olmayan adam gibi dik dur. İki ay öncesinde dolandırdığın insanlar yayına çıkmak için bekliyor. Az kaldı hazırlan" ifadelerini kullAnmıştı.

Bununla birlikte Haluk Levent'in Sezgin Baran Korkmaz ile bir fotoğrafını yayınlayarak, "Sezgin Baran Korkmaz ile el ele bir insana para teslim eden insanlar cahildir! Bu bir özel uçak fotoğrafı değil, bu geçmiş davaları değil. Bu fotoğrafın açıklaması yoktur" notu ile yine sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapmıştı.

MAGAZİNDEN VURMAYA BAŞLADILAR

Bu paylaşımlara ise Haluk Levent'ten yanıt geldi. Levent "Şeytanın yeryüzündeki temsilcileri magazinden vurmaya da başladılar. Allah için vurun da şimdi yapmayın. Köylerde donanlar, evsizler, yakınlarının cesedini bulamayanlar canhıraş. Whatsapp hatlarımız çığlık çığlığa. Şimdi ben ara verdim ve cevap yazıyorum Zamana yazık değil mi?" ifadelerine yer vererek sosyal medya hesabı üzerinden Deniz Akkaya'nın suçlamalarına karşı yanıt vermişti. 

İlgili Haberler