Yılın oyunu GTA 6 ön sipariş tarihi sızdı!

Uzun bir süredir beklenen ve yılın oyunu olarak adlandırılan GTA 6 için ön sipariş tarihi sızdı. GTA 6 ön sipariş tarihi ne zaman?
Yılın oyunu GTA 6 ön sipariş tarihi sızdı!

Dünyanın önde gelen oyun geliştiricilerinden olan Rockstar Games çok sevilen GTA serisine devam ediyor. Şirket kaynaklarından elde edilen bilgilere göre GAT 6 Aralık ayı içerisinde tanıtılacak. GTA 6 tüm dünyanın merakla beklediği oyunlardan birisi olduğu için hakkında en küçük bir bilgi bile büyük bir merak uyandırıyor. Bu bilgiler internete sızdırılırken son sızdırılan bilgi de GTA 6’nın ön sipariş tarihi oldu.

GTA 6 İÇİN MERAKLI BEKLEYİŞ SONA ERİYOR!

GTA 6 için gelen bilgilere göre serinin en kapsamlı oyunu çıkıyor. Çok daha geniş bir haritaya sahip olan oyunda daha fazla aksiyon imkanı da olacak. Yeniliklerin neler olacağı tam olarak açıklanmadı ama oyun tutkunları çok büyük bir heyecanla GTA 6’yı bekliyorlar.

GTA 6’nın müjdesini geçtiğimiz günlerde geliştirici firma Rockstar Games vermişti. Sosyal medya hesaplarından bir açıklama yapılarak Aralık ayının başında bu oyunun tanıtılacağı bilgisi verildi. Bu açıklamanın ardından ise en çok merak edilen ön sipariş tarihi oldu. Rockstar Games ön sipariş tarihini şu ana kadar resmi olarak açıklamadı. Ancak çok kritik bir ayrında GTA 6 için ön sipariş tarihini ortaya çıkardı.

ÖN SİPARİŞ TARİHİ AÇIKLAMASI

Twitter üzerinden bir kullanıcının teknoloji ürünleri satıcısı Argos’a GTA 6 ile alakalı olarak bir soru yöneltti. Bir destek temsilcisi de bu soruya cevap verirken Xbox Series X/S ve Playstation 5 için GTA 6 ön sipariş tarihinin 12 Aralık 2023 olduğu söyledi. Bu tarihin de distribütörler tarafından onaylandığını da ekleyince gündeme bomba gibi düştü.

Kesin ön sipariş tarihi için ise Rockstar Games tarafından yapılacak açıklamanın beklenmesi gerekiyor. Henüz o kanaldan herhangi bir açıklama gelmedi.