Exxen üyeliği olanlar iptal ettiriyor! Öyle bir ZAM GELDİ ki.. Yarından itibaren geçerli yeni fiyatlar

Son dönemlerin en sık tercih edilen spor izleme yayınları arasında olan Exxen, kullanıcılarına kötü haberi verdi. Aktarılan son habere göre Exxen üyeliklerine rekor zam geldi. Gelen zam sonrasında kullanıcılar peş peşe iptal ettirmeye başladı.
Exxen üyeliği olanlar iptal ettiriyor! Öyle bir ZAM GELDİ ki.. Yarından itibaren geçerli yeni fiyatlar

Exxen, yılın son günlerine yaklaştığımız bu zamanlarda abonelik ücretlerine zam yapma kararı aldı. Zam kararını ise kullanıcılara mail atarak duyurdu. Yeni fiyatlar kullanıcıları şok ederken, yapılan zammın bu yıl dördüncü zam olduğu belirtildi.

Acun Ilıcalı’nın sahip olduğu Exxen, yayınlanan maçlarla kullanıcının beğenisini kazanıyor. SAdecemaç yayınları değil, beraberinde farklı dizi ve filmlerin de yayınlandığı platformda abonelik ücretlerine zam geldi.

YENİ FİYATLAR AÇIKLANDI

Exxen’in kullanıcılarına attığı maile göre zamlı yeni fiyatlar kalem kalem şu şekilde aktarıldı.

Reklamlı Yıllık Paket: 70.40 TL 83 TL / 12 Ay

Reklamlı Aylık Paket: 84.50 TL 99.90 TL

Reklamsız Yıllık Paket: 97.40 TL 115 TL / 12 Ay

Reklamsız Aylık Paket: 116.90 TL 137.90 TL

f-tiefbwkaany3x.png

Aktarılan son habere göre zamlı fiyatların yarından itibaren geçerli olacağı duyuruldu.

EN SON NE ZAMAN ZAM YAPILMIŞTI?

Exxen, son olarak 21 Ağustos tarihinden itibaren geçerli olmak üzere fiyatlarını güncellemişti. O dönem yapılan açıklamada içeriklerin zenginleştirilmesi ve hizmet kalitesinin artırılması için abonelik fiyatlarının artırılacağını şu şekilde duyurmuştu:

“Değerli üyemiz, Türkiye'nin dijital platformu Exxen olarak içeriklerimizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için abonelik fiyatlarımızı 21 Ağustos'tan 2023 tarihinden itibaren güncelliyoruz.

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları ve Türkiye'nin en prestijli yapım ödüllerine sahip, Konuşanlar, Gibi'nin yeni sezon bölümlerinin yanı sıra; Esnaf, Sizi Dinliyorum, Sadece Arkadaşız içeriklerimiz ile her yaşa ve zevke uygun yapımları sizlerle buluşturmaya ve hayatınıza keyif katmaya devam edeceğiz”

21 Ağustos tarihinden sonra yılın dördüncü zamlı fiyatları yarından itibaren geçerli olacağı belirtildi. Fiyatları gören kullanıcılar sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiriyor.