İMO mesajlaşma uygulamasından yeni özellik!

Son dönemde popülaritesini arttıran anlık mesajlaşma uygulaması imo light özelliğini kullanıma sundu.
İMO mesajlaşma uygulamasından yeni özellik!

Teknoloji her geçen gün yaygınlaşmaya devam ederken anlık mesajlaşma uygulamaları da popülaritesini arttırdı. Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a rakip olarak çıkan İMO uygulamasında yeni özellik kullanıma sunuldu.

Mesajlaşma uygulaması imo, görüntülü aramanın daha parlak ve aydın olması için 'Light' özelliğini kullanma sunduğu duyurdu. Anlık mesajlaşma uygulaması imo, en son özelliği olan 'Light'ı kullanıma sundu.

İMO'DA LİGHT ÖZELLİĞİ KULLANIMA GİRDİ!

Bu eklenti, özellikle düşük ışık koşullarında görüntülü aramalar sırasında kullanıcı deneyimini önemli ölçüde geliştiriyor. Yapılan açıklamaya göre, 'Light' özelliğinin işlevselliği basit. Telefon ekranının alanlarını parlak bir çerçeveye dönüştürerek loş ortamlarda video kalitesini yüzde 100'e kadar artırır.

Bu özellik, kullanıcıların gelişmiş netlikle görüntülü görüşmelere katılmasına olanak tanıyarak, zayıf ışıklı ortamlarda bile yüzlerin net bir şekilde görülmesini mümkün kılar. Bu özellik aynı zamanda beklenmedik elektrik kesintileri sırasında da oldukça faydalı. imo İşletme Yöneticisi Mehran Kabir şöyle konuştu: "imo'da kullanıcı ihtiyaçlarının karşılanması her zaman temel odak noktası olmuştur. Araştırmamız, platformumuzdaki görüntülü aramaların yüzde 35'inin düşük ışık koşullarında yapıldığını gösterdi. 'Light' özelliği buna doğrudan bir yanıttır ve kullanıcı bağlantısını geliştirme konusundaki kararlılığımızın altını çizmektedir.

Bu yenilik sadece teknolojiyle ilgili değil; kullanıcılarımızı güçlendirmek ve iletişim boşluklarını kapatmakla ilgilidir. Test aşamamızdan aldığımız olumlu geri bildirimler, özelliğin potansiyel etkisinin güçlü bir göstergesiydi." imo kullanıcıları artık bu özellik sayesinde araalarını çok daha kaliteli bir şekilde gerçekleştirebilecek.