90’LAR INSTAGRAM EPIK UYGULAMASI | Epık uygulaması nedir? Nasıl kullanılır? Ücretli mi, ne kadar?

Sosyal medyada dönemsel olarak bazı akımlar popüler oluyor. Özellikle Instagram’da “Al Yerarbook” olarak adlandırılan 90’lar uygulaması gündem oldu! Instagram fenomenleri EPIK uygulaması ile fotoğraflarını 90’lı yıllara uyarlıyor.
90’LAR INSTAGRAM EPIK UYGULAMASI | Epık uygulaması nedir? Nasıl kullanılır? Ücretli mi, ne kadar?

Bu noktada Instagram kullanıcıları internet üzerinden EPIK uygulaması ile ilgili detayları araştırıyor. Özellikle Epık uygulaması nedir? Nasıl kullanılır? Ücretli mi, ne kadar? Sorularının cevabı merak ediliyor. Instagram 90’lar EPIK uygulamasının detayları haberimizde

Yapay zeka artık hayatımızın hemen hemen her alanına yayılmaya başladı. Teknolojinin de içerisinde barındırdığı yapay zeka ile çıkan ürünler ve oluşumlar herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Pek çok kişi görsellerini yapay zeka ile oluşturuyor. Çıkan sonuçlar ise şoke edici!

90'LI YILLARA GERİ DÖNDÜLER

Son günlerde Instagram’da pek çok kişi 90’lı halleri ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Uygulamanın kaynağının EPIK uygulaması olduğu belirtildi. Peki, bu akım nedir? Nasıl yapılır?

Kullanıcılar ücretli olarak indirdiği bu uygulama ile yapay zekayı kullanarak 90’lı yıllardaki fotoğraflarına ulaşabiliyor. Yapay zekanın hazırlamış olduğu bu fotoğraflar pek çok kişi için şaşırtıcı bir hal alıyor. Çoğu kişi fotoğraflarını beğenmezken, birçok ünlü de yapay zekanın hazırladığı bu fotoğrafları sosyal medya medyaya yüklüyor.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILIYOR

EPIK uygulamasının hazırlamış olduğu 90’lı yıllardaki fotoğraflar sadece Instagram’da değil, aynı zamanda X sosyal medyasında da sıkça paylaşılıyor.

EPIK UYGULAMASI ÜCRETLİ Mİ?

EPIK uygulaması ücretli bir uygulama. Bu uygulamadan yararlanmak isteyenlerin ortalama uygula için 200 TL civarında bir ücret ödemesi gerekiyor. Sadece tek seferlik ödenecek olan bu uygulama ile kendinizi 90’lı yıllardan fırlamış görünümlere kavuşturabilirsiniz. Akıma ülkemizden de pek çok ünlü katıldı.