WhatsApp yeni güncelleme ile bu özelliği değiştirecek!

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeniliklere bir yenisini daha ekliyor. WhatsApp hangi özellik için güncelleme yapıyor?
WhatsApp yeni güncelleme ile bu özelliği değiştirecek!

WhatsApp sürekli olarak güncelleme süreci içerisinde kalmasıyla dikkat çekiyor. Uygulamaya ya yeni bir özellik ekleniyor ya da mevcut özellikler için yeni güncellemeler yapılıyor. Bu da kullanıcı deneyimlerini etkileyip değiştirebiliyor. WhatsApp son olarak yeni bir güncellemeyi daha devreye sokmaya hazırlanıyor.

YENİ GÜNCELLEME YAYINLANDI

WhatsApp kısa bir süre önce yeni bir özelliği aktifleştirmiş ve kilit ekranından engelleme özelliğini çalışır hale getirmişti. WhatsApp yine kısa bir süre önce Google Play Beta Programı üzerinden sürümü yükseltip yeni bir güncelleme daha yayınladı. Bu yeni günceleme ile kullanıcılara yeni bir özellik daha sunulmuş oldu.

DURUM GÜNCELLEME TEPSİSİ DEĞİŞİYOR

WhatsApp’ın son güncellemesinin durum güncellemeleri ile alakalı olduğu bildirildi. Bu alanda iyileştirmeler yapan şirket güncellemeler sekmesi arayüzünü iyileştirmeyi sağlayabiliyor. Yayınlanan beta sürüm ile durum güncelleme tepsini için yeniden tasarlanmış bir arayüz ile karşılaşılıyor.

KÜÇÜK RESİM İLE İLK PAYLAŞILAN DURUMUN ÖNİZLEMESİ GÖRÜLEBİLECEK

Gelen ekran görüntülerine göre durum güncellemeleri tepsisi güncellemeler sekmesinin üst bölümünde yer alıyor. Yeni arayüz ile kullanıcılar küçük resim aracılığı ile ilk paylaşılan durum önizlemesini görebilecekler. Böylece her güncellemeyi de ayrı ayrı açmaya gerek kalmayacak ve işlemler daha kısa sürede yapılmıştı olacak.

WhatsApp tarafından yapılan yeniliğin tüm kullanıcılara sunulması kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilecek. Önce beta sürümde uygulanan yenilikler ardından genel kullanıcılara ulaştırılıyor. WhatsApp ile alakalı olarak yeni özelliklere yönelik çalışmalar ise diğer taraftan devam ediyor. WhatsApp uygulaması ihtiyaca göre yeniden güncellenip geliştiriliyor.