WhatsApp'tan çok konuşulacak yeni özellik! Taslak oluşturma özelliği geliyor

WhatsApp yeni özelliğini duyurdu. Buna göre artık mesajları taslak olarak kaydedebileceksiniz.
WhatsApp'tan çok konuşulacak yeni özellik! Taslak oluşturma özelliği geliyor

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından yalnızca biri olan WhatsApp yeni özelliği ile kullanıcıları heyencanlandırdı. Buna göre artık taslak özelliği geliyor. Mesaj atarken önceden yazarak mesajı taslağa kaydedebileceksiniz. İstediğiniz zaman tekrar girerek o mesajı düzenleyebilir veya direkt olarak gönderebileceksiniz. Peki söz konusu özelliğin detayları nelerdir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda WhatsApp yeni yeni güncellemeler ile kullanıcı deneyimini artırmayı hedefliyor. Dikkat çeken özelliklere bir yenisi daha eklendi. Buna göre artık mesaj gönderimi yaparken mesajı taslağa ekleme seçeneği de kullanıma sunulacak. Bu o anda gönderilmesi gereken mesajlar için oldukça önemli. Peki bu özellik nasıl kullanılacak?

WHATSAPP MESAJLARI TASLAK OLARAK KAYDETME ÖZELLİĞİNİ DUYURDU

WhatsApp yeni özelliğini duyurdu. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcıların oluşturmuş oldukları mesajları sohbet listesinde taslak olarak görüntüleyebilecekler. Bu şekilde mesajları göndermeyi unutan ya da uygulamayı kapatırken mesajın otomatik olarak silinmesi sorunu yaşayan vatandaşlar için oldukça sevindirici bir haber olacak. Artık WhatsApp kullanıcıları bu özellik sayesinde mesajı taslak olarak kaydedecek ve mesajı tamamen yeniden yazmak zorunda kalmayacak. 

İşte bu gibi kolaylıklar sağlayan yeni özellik ile ilgili detaylar tam olarak bilinmiyor. Bu özellik kullanıcıların işlerini çok daha kolaylaştıracağa benziyor. 

MESAJ BİLDİRİMİNE BENZER GÖRÜNTÜLENECEK

Taslak özelliği sohbet listesinin en üstünde ve yeni bir mesaj bildirimine benzer şekilde görüntülenecektir. Bu şekilde kullanıcılar taslak mesajlarının olduğun kolayca hatırlayabilecek. Bu özellik taslak desteği şu anda yalnızca Microsoft mağazasından indirilebilmektedir. Windows için ise WhatsApp beta sürümünde mevcuttur. Fakat bu özellik ilerleyen zamanlarda tüm Windows kullanıcıları tarafından kullanılabilecek. 

İlgili Haberler