Ankara İstanbul İzmir Samsun Ordu Hatay ve 13 il! Türk Telekom internet kesintisi SON DAKİKA açıklandı

Türkiye'nin en büyük internet servis sağlayıcısı olan ve farklı pek çok markanın da alt yapı hizmetini sunan Türk Telekom internet kesintisi yapılacağını açıkladı.
Ankara İstanbul İzmir Samsun Ordu Hatay ve 13 il! Türk Telekom internet kesintisi SON DAKİKA açıklandı

Ankara İstanbul İzmir Samsun Ordu Hatay ve 13 il! Türk Telekom internet kesintisi SON DAKİKA açıklandı - İnternet servis sağlayıcıları arasında en büyüklerinden biri olan ve pek çok farklı operatörün de alt yapı hizmetini sağlayan Türk Telekom internet kesintisi yapılacak olan illeri açıkladı.

İnternetten bağlantı hızı sorunu yaşayan kişilerin sayılarının artması ve son dönemde bağlantı kopma sorunları yaşanması üzerine Türk Telekom 81 ilde alt yapı çalışmalarına hız verirken planlı internet kesintileri yapılacak olan iller ve ilçelerde belli oldu. Aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı çok sayıda il ve ilçede internet kesilecek.

TÜRK TELEKOM İNTERNET KESİNTİSİ OLAN İLLER HANGİLERİ?

Alt yapı çalışmalarına hız veren Türk Telekom internet kesintisi yapılacak olan illeri ve ilçeleri şu şekilde açıkladı:

0.10.2023 - 10.10.2023 ANKARA AKYURT Hizmet kalitemizi arttırmak ve müşterilerimize daha iyi bir deneyim yaşatabilmek için, gece trafiğin en az olduğu saat diliminde ve saat 06:00’dan önce tamamlanmak üzere kısa süreli altyapı iyileştirme çalışması planlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

10.10.2023 - 10.10.2023 ANKARA AKYURT, ALTINDAG, AYAS, BALA, BEYPAZARI, ELMADAG, ETIMESGUT, EVREN, GOLBASI, GUDUL, HAYMANA, KALECIK, KAZAN, KECIOREN, KIZILCAHAMAM Hizmet kalitemizi arttırmak ve müşterilerimize daha iyi bir deneyim yaşatabilmek için, gece trafiğin en az olduğu saat diliminde ve saat 06:00’dan önce tamamlanmak üzere kısa süreli altyapı iyileştirme çalışması planlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

ankara.jpg

10.10.2023 - 10.10.2023 ISTANBUL BAGCILAR Hizmet kalitemizi arttırmak ve müşterilerimize daha iyi bir deneyim yaşatabilmek için, gündüz trafiğin en az olduğu saat diliminde ve 22:30’dan önce tamamlanmak üzere kısa süreli altyapı iyileştirme çalışması planlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

1-001.jpg

10.10.2023 - 10.10.2023 ISTANBUL SULTANGAZI Hizmet kalitemizi arttırmak ve müşterilerimize daha iyi bir deneyim yaşatabilmek için, gündüz trafiğin en az olduğu saat diliminde ve 22:30’dan önce tamamlanmak üzere kısa süreli altyapı iyileştirme çalışması planlanmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Yaşadığınız illerdeki internet kesintilerini sorgulamak için Türk Telekom internet kesintisi sorgulama yazarak ilgili siteye ulaşabilir il ve ilçe yazarak planlı kesinti duyurularına ulaşabilirsiniz.