WhatsApp kullanıcılarının beklediği o özellik artık geldi

WhatsApp kullanıcılarını yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Aktarılan son habere göre bir süredir kullanıcıların heyecanla beklediği o özellikle artık resmen aktif edildi! Kullanıcılar güncellenene telefonlarında o özelliği kullanabilecek.
WhatsApp kullanıcılarının beklediği o özellik artık geldi

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamaları arasında olan WhatsApp yeni bir özelliğini devreye soktu. Buna göre kullanıcılar sadece video ve fotoğraflar için mevcut olan “Bir kez görüntüle” özelliğini artık sesli mesajlar için de kullanabilecek. Bu şekilde kaybolan mesajların da önüne geçmiş olacak.

WHATSAPP: “HEYECAN DUYUYORUZ”

WhatsApp, konu ile ilgili yayımladığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Mesajlarınıza ilave bir gizlilik katmanı eklemek için, 2021 yılında fotoğraf ve videolar için Bir Kez Görüntüle özelliğini kullanıma sunmuştuk. Bugün, karşıdaki kişi dinledikten sonra kaybolacak bir sesli mesaj gönderebileceğinizi bildirmekten heyecan duyuyoruz”

WHATSAPP’TA KAYBOLAN SESLİ MESAJ GÖNDERME

WhatsApp’ta kaybolan sesli mesaj göndermek isteyenler için aşamalar şu şekilde:

İlk olarak bireysel sohbeti ya da grup sohbetini açın

Daha sonra kaydı kilitlemek istiyorsanız simgeyi yukarıya doğru kaydırın

Kayıt simgesini basılı olarak tutun

Tek seferlik simgeye dokunun. Burada dikkat etmeniz gereken nokta simgenin yeşile dönmesi. Yeşile dönerse, bir defa görüntüleme modunda olduğunuz anlamına gelmektedir.

Daha sonra sesli mesajınızı gönderebilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer haberler:

14 GÜN KURALINA DİKKAT

Ancak WhatsApp yaptığı açıklamasında bir defa görüntülendikten sonra kaybolan fotoğraflar, videolar ya da sesli mesajların 14 gün içerisinde açılması gerekiyor. Aksi durumda 14 günlük süre dolduktan sonra sohbetten silineceği ifade edildi.