Uşak Bilim Merkezi için Başkan Çakın imzayı attı!

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, seçim öncesine çalışmalarına devam ediyor. Uşak Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında Uşak Bilim Merkezi için imzaların atıldığını duyurdu.
Uşak Bilim Merkezi için Başkan Çakın imzayı attı!

Uşaklıları heyecanlandıran haberin detayları geldi! Uşak Bilim Merkezi için Başkan Çakın ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal arasında sözleşme imzalandığı belirtildi.

İmzalanan sözleşme sonrasında “Hayırlı Olsun” temennisinde bulunan Başkan Çakın, Çocuk Kent Alanı’nı da inceledi. İşte imzalanan sözleşmeye ilişkin detaylar..

SÖZLEŞME İMZALANDI

Uşak Belediyesi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şunları ifade etti:

“Şehrimizin yeni sosyal yaşam alanı Çocuk Kent’te; doğa bilimleri, matematik, girişim, tasarım, astronomi, uzay, havacılık ve teknoloji atölyeleri bulunan ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol ile ilk ve ortaokullarda okuyan çocuklarımıza hizmet verecek olan Uşak Bilim Merkezi için Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çakın ile TÜBİTAK Başkanı Sayın Prof. Dr. Hasan Mandal arasında sözleşme imzalandı.

ekran-goruntusu-2024-03-13-085958-min.png

UŞAK BİLİM MERKEZİ GELİYOR

Başkanımız; Belediyemiz, TÜBİTAK ve T3 Vakfı ortaklığında hayata geçirilecek Uşak Bilim Merkezi için imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. Ayrıca kıymetli misafirle birlikte Çocuk Kent Alanı’nında incelemelerde bulunuldu”

İlginizi çekebilecek diğer teknoloji haberleri:

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ile TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal arasında sözleşmeler imzalandı. Sözleşme sonrasında öğrenciler için hayata geçirilecek olan Uşak Bilim Merkezi için çalışmalar başlayacak.