Twitter çöktü mü? Kullanım limiti aşıldı ne anlama geliyor

Twitter'da yaşanan kullanım limiti aşıldı sorunu nedir? Bu uyarı ne anlama geliyor?
Twitter çöktü mü? Kullanım limiti aşıldı ne anlama geliyor

Twitter'da yaşanan bir sorun dolayısıyla milyonlarca kullancısı Twitter'a ne olduğunu merak ediyor.Arama motorlarında en çok aratılan konu olan Twitter sorunu neyden kaynaklanıyor? Sosyal medya platformu olan Twitter'ın milyonlarca kullanıcı bu sorunu yaşadı. Kullanım limiti aşıldı uyarısı ile karşılaşan kullanıcıları bu sorunun neyden kaynaklandığını merak etti. Peki bu sorun neyden kaynaklandı?

TWİTTER KULLANIM LİMİTİ AŞILDI UYARISI

Twitter kullanıcılarının yaşamış olduğu bu sorun sebebiyle sosyal medya hesaplarına erişemeyen vatandaşlar Twitter'da yaşanan bu sorunun nedenini araştırmaya başladı.
Kullanım limiti aşıldı sorunu ile ilgili duruma ilişkin açıklama gerçekleştirildi. Twitter'da limit mi var? Bu ne anlama geliyor? Bu gibi sorunların yaşanması sonucunda vatandaşlar araştırmalara başladı.

Duruma ilişkin henüz Twitter'dan bir haber gelmemesiyle birlikte Twitter'da yaşanan bu sorun ile ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır. Twitter'a göre limitler ise Twitter'ın perde arkasındaki yoğunluğunun bir kısmını almaktadır. Hata sayfaları ise görülme sıklığını azaltmaktadır. Peki Twitter'da limitler ne kadardır?

TWİTTER KULLANIM LİMİTLERİ NE KADAR?

Twitter kullanım limitleri şu şekilde belirlenmiştir;

Direkt Mesajlar: Günlük 500 adet
Tweetler: Günlük 2 bin 400 adet
Hesap e-postasında yapılan değişiklikler: Saatte 4 kez
Takip etme: Günlük teknik limit 400
Takip etme: Takip etme limiti ise bir hesaba göre değerlendirilmektedir. Yani takip ettiğin kullanıcı sayısı 5 bin limitini aşarsa yeni takip etme istekleri hesaba özel oranda sınırlandırılmaktadır.

Yukarıdaki bu limitler aşıldığı zaman ise kullanıcılara limit aşımı uyarısı gelmektedir. Yaşanan bu uyarı ise Twitter'a erişim sorununu beraberinde getirmektedir. 

İlgili Haberler