A101'den yeni ilan! Teknenin ardından şimdi de otomobil satışı

Türkiye'de özellikle dar gelirli vatandaşlar için uygun fiyatlı ürünleriyle gündemde olan a101 marketinden ilginç bir hamle geldi. a101 otomobil satışı ilanını duyurdu.
A101'den yeni ilan! Teknenin ardından şimdi de otomobil satışı

A101 tarafından yapılan açıklamada kataloglarda yer alan otomobil satışı sosyal medyanın gündemine bomba giib düştü. Teknolojik ürünlerin yanı sıra getirdiği ilginç ürünlerle gündeme gelen A101, bugün de otomobil satışı yapıyor.

A101'in ilanı şoke etti! Teknenin ardından şimdi de otomobil satışı- Son yaptığı teknne satışı ile büyük yankı uyandıran a101'den otomobil hamlesi geldi. Perakende şirketlerinde satılan elektronik cihazların sayısı ve tüketiciden gelen talep her geçen gün artıyor. A101 ise sayısı 10 bini aşan mağazasıyla 81 ilin neredeyse tüm ilçelerinde aktif satış yapıyor. Dolayısıyla istediğimiz teknolojik ürünler geldiğinde en yakın şubeye giderek alabiliyoruz. Fakat bugün satışa çıkan otomobil yalnızca A101 online mağaza üzerinden alınabilecek.

Akıllı televizyon, telefon, beyaz eşya, küçük ev aletleri, motosiklet ve tekne gibi satışlarla gündemde olan teknoloji satışlarıyla gündemi sarsan a101 bu ayki kataloğunda da bu ürünlere yer verdi.

İlgili Haberler