Telefonunuzda bulunması gereken uygulamaları derledik

Telefonu olan vatandaşlar için telefonda mutlaka olması gereken ve size fayda sağlayabilecek uygulamaları araştırdık.
Telefonunuzda bulunması gereken uygulamaları derledik

Telefonunuzda bulunması gereken uygulamaları derledik: Telefonunuzda bulunması gereken en faydalı uygulamaları sizler için araştırdık. Peki hangi uygulama telefonunuzda olmalı? Bu uygulamaların size ve telefonunuza faydaları neler?

Cep telefonu kullanan vatandaşlar telefonlarına yükleyecekleri en faydalı uygulamaları araştırıyor. Özellikle gençler için bu uygulamalar telefonlarında mutlaka olmalıdır. İngilizce öğrenimini hızlandırmak ve pratik yapmak için gerekli uygulamalar ve bilmediğiniz bir yerde yol bulmak için kullanabileceğinzi uygulamalara kadar sizin işinize en çok yarayacak olan uygulamaları derledik. İşte o uygulamalar..

TELEFONUNUZDA BULUNMASI GEREKEN EN FAYDALI UYGULAMALAR

1.WhatsApp: Bu uygulamanın milyonlarca üyesi bulunmaktadır. Dünyada en fazla kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biridir. Arkadaşlarınız ile aileniz ile internet olduğu sürece ücretsiz bir şeklide konuşma, mesajlaşma ve görüntülü görüşme imkanı sunar. 

2. Google Haritalar: Bu uygulama ise gezi esnasında bilmediğiniz bir şehrin sokaklarında kaybolmamak için ve gezeceğiniz yerleri kolaylıkla bulmak için telefonunuzda mutlaka bulunması gereken bir diğer uygulamadır. 

3. Duolingo: Bu uygulama ise yabancı bir dil öğrenmek isteyen ve pratik yapmak isteyenler için kaçırlmayacak bir uygulamadır. Söz konusu uygulama ile birçok dil öğrenebilir seviyeleri atlayarak pratik yapabilirsiniz. 

4. Evernote: Bu uygulama günlük hayatınızı planlamanız ve organizasyon gibi durumlarda not alabileceğiniz bir uygulama olarak karşımıza çıkmaktadır. Sesli notlar ve fotoğraflar ile düzenleyebilir ve düzenlediğiniz bu notları ise bir başkasına gönderebilirsiniz. 

5. Headspace: Meditasyon yapmayı seven kişiler için mükemmel bir uygulama. Bu uygulama ile meditasyon tekniklerini öğrenir ve ilerleyebilirsiniz. 

6.Waze: Arabası olan vatandaşlar için trafik durumunun kontrol edilmesi açısından oldukça kullanışlı bir uygulama olacaktır.

İlgili Haberler