Samsung Galaxy S24 fiyat Samsung Galaxy S24 ultra ne zaman çıkacak?

Samsung Galaxy S24 serisi ilgilileri tarafından merakla bekleniyor. Arama motorlarında Samsung Galaxy S24 fiyat listesi ve Samsung Galaxy S24 ultra ne zaman çıkacak? Sorusu sıkça araştırılıyor. İşte aktarılan son haberler ve detaylar..
Samsung Galaxy S24 fiyat Samsung Galaxy S24 ultra ne zaman çıkacak?

Güney Kore’nin en önemli telefon devlerinden olan Samsung yakın zamanda yeni ürünü Samsung Galaxy S24 için düzenlenen toplantıdan bazı bilgilerin sızdırıldığı öğrenildi. Telefonun teknik ve renk özelliklerine ilişkin merak edilenler haberimizde

SAMSUNG'UN AÇIKLAMASI BEKLENİYOR

Samsung Galaxy S24 için düzenlenen etkinlik öncesinde sızdırılan bu bilgilerin sadece iddia ve sızıntı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Netlik kazanmak için Samsung’un açıklaması bekleniyor.

Samsung çalışanlarına Galaxy S24 ile ilgili bir toplantı yapıldığı ve toplantının Zoom’da yapıldığı ifade edildi. Toplantıdan bazı ifadelerin sızdırılması ile Samsung Galaxy S24 modellerinin teknik özellikleri ortaya çıkmış oldu.

İŞLEMCİ ÖZELLİKLERİ

Telefonun en çok işlemci özelliği merak ediliyor. Samsung Galaxy S24 bazı ülkelerde Exynos 2400 bazı ülkelerde ise Qualcomm Snapdragon işlemci ile satışa sunulacağı ifade ediliyor.

Bunun yanı sıra telefonun diğer modellere kıyasla yüzde 12 oranında daha fazla dokunma hassasiyetinin olacağı belirtildi.

İlginizi çekebilecek diğer teknoloji haberleri:

Yakınlaştırma özellikleri de dikkat çekiyor. Samsung Galaxy S24 ile S24 + 3 kat yakınlaştırması olan 100 M kamerası ile alıcıların karşısına çıkacak. Bu şekilde teknoloji severlere daha fazla deneyim sunacağı söyleniyor.

Samsung Galaxy S24’ün 799 dolar, Galaxy s24 Plus modelinin 999 dolar ve S24 Ultra modelinin ise 1.199 dolar civarından satışa çıkması bekleniyor.