Philips powerbank piyasasında devrim yaratacak cihazını Çin'de satışa çıkardı!

Philips tarafından son üretilen ve Çin’de satışa çıkarılan Philips 140W Two-Way Fast Charging Power Bank özellikleri ve fiyatı ile büyük ilgi çekti.
Philips powerbank piyasasında devrim yaratacak cihazını Çin'de satışa çıkardı!

Ürettiği elektrikli ev aletleri ile neredeyse dünyada her eve girmeyi başarmış olan Philips firması şimdi de powerbank piyasasında ses getirdi. Powerbank piyasasında üretmiş olduğu cihazlarla çokça ses getiren firma yeni ürünü ile çıtayı bir süt noktaya taşıyabilmeyi başardı. Philips 140W Two-Way Fast Charging Power Bank taşınabilir cihazları da şarj edebilme özelliği ile satışa çıktı.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ NELER?

Philips 140W Two-Way Fast Charging Power Bank için teknik özellikler belli oldu. Bu cihaz 140W enerji aktarımı yapma özelliğine sahip. İki adet USB-C girişinden toplamda 130W çıkışı olan ürünün tek portundan da 140W aktarım yapabildiği açıklandı. Tip-A çıkışı ise 22,5W enerji verme kabiliyetine sahip olduğu bildirildi. İki yönlü özelliğinin katkısıyla bu cihan şarj edildiği sırada aynı zamanda takılı olan cihazları şarj da edebiliyor.

27000mAh bataryaya sahip olan Philips 140W Two-Way Fast Charging Power Bank cihazı USB PD 3.1 protokolünü de destekliyor. Renkli TFT ekranı ise cihazda çok önemli bir görev görüyor. Her porttan ne kadarlık enerji verildiği bu ekran üzerinden görülüyor ve kullanıcılar planlamalarını daha sağlıklı bir şekilde yapabiliyorlar. 154,6 x 52,8 x 49,5 mm ölçülerine sahip olan Philips 140W Two-Way Fast Charging Power Bank büyük bir ilgi gördü.

FİYATI NE KADAR?

Philips 140W Two-Way Fast Charging Power Bank için ilk satışlar Çin’de yapılmaya başlandı. Çin’de cihazın fiyatı 85 dolar olarak belirlendi. Satışa çıktığı gibi büyük bir talep gören cihazın ne zaman Türkiye’ye geleceği bilinmiyor. Vergisel etkilerle Türkiye fiyatının daha yüksek olacağına kesin gözüyle bakılıyor.