GTA 6 fragmanı çıktı! GTA 6 ne zaman çıkacak?

Oyun severlerin merakla beklediği GTA 6 oyununda son dakika gelişmesi yaşandı. Aktarılan son habere göre GTA 6 fragmanı Rockstar Games tarafından tüm dünya ile paylaşıldı! İşte oyuncan görüntüler ve GTA 6 ne zaman çıkacak? Sorusunun yanıtı..
GTA 6 fragmanı çıktı! GTA 6 ne zaman çıkacak?

GTA 6 ile ilgili gelişmeler uzun bir süredir bekleniyordu. Bir dönem oyun ile ilgili görüntülerin sızdırılması yapım şirketini kızdırmıştı. Bu sebepten dolayı GTA 6 fragmanı beklenen tarihten daha da erken yayınlandı. Oyundan gelen görüntüler ise şok edici

GTA 6 fragmanı detaylı bir şekilde incelendiğinde kullanıcıların ilk dikkatini çeken durum, oyunun GTA 5’e göre daha gerçekçi bir şekilde durması. Fragmanın sonunda se GTA 6’nın çıkış tarihi açıklandı. Peki, GTA hayranları GTA 6’ya ne zaman kavuşabilecek?

HERKES MERAK EDİYORDU

Dünyanın pek çok yerinde hayranının olduğu GTA 6 oyunun çıkış tarihi son dönemlerde arama motorlarında sıkça araştırılan konular arasında yerini almıştı. GTA 6’nın ne zaman çıkacağı da belli oldu!

3635775-10ca434d7377b466e88ac364f03e5669-640x640.jpg

KARAKTERLER DAHA GERÇEKÇİ

Rockstar Games, Aralık ayının ilk haftalarına GTA 6’nın heyecanla beklenen fragmanını yayımladı. Oyunda son dönemlerde gündem olan grafik teknolojilerinin kullanılacağı ve karakterlerin artık daha gerçekçi duracağı görülüyor.

GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

GTA 6’nın fragmanın sonunda GTA 6’nın 2025 yılı içerisinde çıkacağı duyuruldu. Yani GTA hayranlarının yeni oyun için 1 yıl daha beklemeleri gerekecek.