Bu besin uyurken bile zayıflatıyor! Yatmadan 1 kaşık yiyen gece boyu yağ yakıyor

Zayıflamak, son dönemlerde pek çok kişi için önemli bir hale geldi. Öyle ki hemen ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek isteyenler uyurken bile kilo vermenin yollarını araştırıyor. Bu noktada uykuda zayıflatan o besin açıklandı! Sadece 1 kaşık yemek yetecek
Bu besin uyurken bile zayıflatıyor! Yatmadan 1 kaşık yiyen gece boyu yağ yakıyor

Kim uyurken kilo vermek istemez ki? Öyle bir besin var ki, uyurken bile tok hissetmeyi sağladığı için vücut kalori yakmaya devam ediyor. Sağlıklı kilo vermenin yolları ve o besinin mucizevi etkisine ilişkin merak edilenler haberimizde

SAĞLIKLI KİLO VERMEK

İnternet üzerinde çok sayıda kısa süre içerisinde kilo verdirdiğini iddia eden şok diyetler bulunuyor. Bu şok diyetler sağlığa ciddi zararlar verebildiği gibi verilen kilo kişilere 2 katı fazlası olarak dönüyor. Sağlıklı kilo vermenin en önemli yolu doğru bir şekilde vücutta kalori açığı oluşturmak ve metabolizmayı hızlandırmak.

Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için beyaz ve kırmızı etleri düzenli olarak tüketmek gerekiyor. Bunun yanı sıra beyaz ekmeği hayatınızdan çıkartıp daha çok sizi tok tutacak lifli gıdalarla beslenmeniz öneriliyor.

YEŞİL ÇAYIN MUCİZESİNDEN YARARLANIN

Konu ile ilgili yeşil çay için American Journal of Clinical Nutrition’da bir araştırma yapıldı. Yapılan bu araştırmada yeşil çayın gün içerisinde ve gece boyunca içmeyenlere göre yüzde 3 daha fazla kalori yaktırdığını ortaya çıkardı.

1 KAŞIK YEMEK YETİYOR

Bunun dışında yapılan bir diğer araştırmanın sonuçlarına göre gece saatlerinde yatmadan önce protein açısından zengin yiyecekler tüketmek gece boyunca kişinin tok kalmasına ve kalori yakmasına yardımcı oluyor. Bilim adamları bu yiyeceğin süzme peynir olduğunu ifade ediyor. Süzme peyniri tek tüketmekte zorluk yaşıyorsanız, kraker ya da hafif meyvelerle destekleyebilirsiniz.

640x360-2.jpg

Süzme peynirin sinirimi yavaş olduğu için uzun süre tok tutma özelliği bulunmaktadır. Sabah açlığını azaltması ile kilo vermeyi kolaylaştırdığı ifade edilmektedir.