Google Chrome kullanıcı deneyimini arttıracak yeni araçlar ekliyor!

Google Chrome dünyada en çok kullanılan tarayıcılar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Şirket tarafından kullanıcılara yeni deneyimler sunmak için çalışmalara devam eden Google yeni özelliğini tanıttı.
Google Chrome kullanıcı deneyimini arttıracak yeni araçlar ekliyor!

Google Chrome kullanıcı deneyimini arttıracak yeni araçlar ekliyor!: Google Chromo kullanıcı deneyimini arttırmak amacıyla yeni özellikler eklemek için çalışmalara başladı. Google kullanıcılara kullanım kolaylığı sunacak yeni bir araç eklediğini açıkladı. Bu araç ile kullanıcıların favori uygulamalarıyla olan etkileşimleri artacak.

Google Chrome Android telefonlarda kısmi bir özel sekmeler aracı sunarak kullanıcılara bazı kolaylıklar sağladı. Kullıncıların Chrome deneyimini arttırmak amacıyla çalışmalara devam eden Google yeni bir özelliğini duyurdu. Bu habere göre uygulama geliştiriciler yakında kendi ürünlerindeki bağlantıları ve bunun yanında kaynakları kontrol ederek daha az karmaşık olan bir ortam için kısmi özel sekmeler özelilğini eklediğini açıkladı.

KISMİ ÖZEL SEKMELER ÖZELLİĞİ EKLENDİ

Birçok uygulama harici bir bağlantıya dokunulduğu zaman bir tür uygulama içi tarayıcı oluşturmak amacıyla lWeb Görünümleri'ni kullanmaktadır. Yeni gelen Kısmi Özel Sekmeler  özelliği lie ise kullanıcıların içinde olabileceği uygulamayla eski süreci azaltarak daha kolay bir kullanım sağlamayı hedefliyor.

Google Chrome sunmuş olduğu bu yeni özellik ile kullanıcılara uygulamalrın altından çıkan yeni sekmenin yüksekliğini değiştirebilme fırsatı sunmaktadır. Bununla birlikte artık okumak veya izlemek istenilen yeni bilgilerle etkileşim halindeyken orijinal uygulamanın ne sunduğunu da görebilecek. Kısmi Özel Sekmeler özelliğini desteklemeyen bazı telefonlar için ise bunun yerine tam ekran özel sekme görüntüleme fırsatı sunulacağı Google tarafından açıklandı. Yalnızca başlık çubuğunda özelleştirilmiş bir tema ve yan menü çubuğu gibi menüler kullanıcılara sunulmaktadır. Google sunmuş olduğu bu özel sekme görünümünü iyeliştirmek için çalışmalara devam ediyor. Bu özelliklerin ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında henüz net bir bilgi verilmedi. 

İlgili Haberler