General Mobile GM 8 Go Ürün İncelemesi

AndroidGO işletim sistemini kullanan General Mobile GM8 Go herkes tarafından merak ediliyordu.
General Mobile GM 8 Go Ürün İncelemesi

İşte ürün incelemesi ile cihazın tasarımı, özellikleri ve teknik bilgilerini sizin için paylaşıyoruz.

Tasarım Kamera

General Mobile GM 8 Go ile artık ülkemizde ve dünyada satışa başlayacak ve Arçelik mağazalarında da yerini alacak. Şık tasarımı ile göz dolduran akıllı telefon, ekran çözünürlüğü ile de şu anki trendleri yakalıyor. 5.5 inç ekran boyutuna sahip cihazda HD+ çözünürlüğü mevcut.

Cihazda gri, altın ve siyah renkleri tercih edilmiş. Oldukça ince ve şık duran cihazın el kavrayışı da oldukça iyi. Ekran boyutu sayesinde tek elle kavrayarak rahatça kullanmak mümkün.

Kamera

Parmak izi okuyucusu bulunan cihazda, kamera performans dengesi de tatminkar. Cihazda arka kamera olarak 13 MP, ön kamera içinse 5 MP çözünürlük tercih edilmiş. Kamera özellikleri çok yüksek gibi görünmese de fiyat performans dengesinde oldukça avantajlı bir cihaz.

Teknik Özellikler

1 GB RAM olan cihazda 16 GB depolama alanı mevcuttur. Hafıza kartı ile 64 GB’a kadar depolama alanı oluşturmak mümkündür. Bellek biraz düşük ancak bunun sebebi Android 8.1 Oreo Go platformunun kullanılıyor olması. Daha yüksek olsaydı zaten GM8 Go Android 8.1 Oreo tercih edilirdi.

Cihazda kullanılan 3500 mAh batarya sayesinde uzun pil ömrü sağlanıyor. Micro USB kullanarak turbo şarj sağlamak da mümkün. Ayrıca GM8 Go için geliştirilen sistemle batarya kapasitesi 5000 mAh‘e kadar çıkarılabiliyor. Sık sık şarjının bitmesinden şikayet eden kullanıcılar için batarya özellikleri oldukça tatmin edici. General Mobile GM8 Go fiyatı halen belli değil. Ancak tüketiciyi memnun edecek bir fiyatla çıkması bekleniyor. Bu fiyat 700 TL’nin biraz üzerinde olarak tahmin ediliyor.

İlgili Haberler