Elon Musk Twitter'ın logosunu Doge coin olarak değiştirdi

Elon Musk Twitter logosunu değiştirdi.
Elon Musk Twitter'ın logosunu Doge coin olarak değiştirdi

Elon Musk Twitter logosunu Doge coin logosu ile değiştirdi. Yapılan bu değişikliğin ardından ise Doge coin fiyatının yüzde 10'un üzerinde arttığı görüldü.

Twitter’ın sahibi Elon Musk bugün akşam saatlerinde bir değişiğe gitti. Yapılan bu değişiklik sosyal medya uygulaması Twitter'ın logosunda oldu. Twitter'ın logosunu Doge coin ile değiştiren Elon Musn Doge coin'in değerinin yüzde 10'un üzerinde artmasına sebep oldu.

Elon Musk daha öncede yaptığı gibi Twitter'ın logosunu tekrar değiştirdi. Daha önceden de Bitcoin, Doge coin ve Shiba'nın değerlerinin düşmesine sebep olacak bazı Tweet'ler atmıştı. Şimdi ise Twitter logosunu Doge coin logosu ile değiştirdi. Ayrıca Elon Musk daha önce yapmış olduğu bu Tweetler sebebiyle ceza almıştı. Birçok vatandaş tarafından ise eleştirilmişti. Peki Doge coin nedir?

Twitter logosunun Doge coin logosuyla değiştirilmesi gündem oldu. Elon Musk tarafından yapılan bu değişiklik neticisinde Doge coin değerinde yüzde 10'un üzerinde bir artışa sebep oldu. Doge coin ise bir kripto paradır. Logosunda Doge olarak anılan bir Shiba Inu cinci köpek bulunmaktadır. 

İlgili Haberler