Twitter kullananlar artık Elon Musk'a para ödeyecek! Güvenlik bile paralı oldu!

Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkenin vatandaşları Twitter uygulamasını sık kullanıyor.
Twitter kullananlar artık Elon Musk'a para ödeyecek! Güvenlik bile paralı oldu!

Dünyanın en çok kullandığı sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter'ı Elon Musk'ın satın almasının ardından platform üzerinde pek çok değişiklik yaşandı. Özellikle de son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Elon Musk yeniden gündem oldu. Yeni güvenlik politikasını yayınlayan Twitter  kısa mesajla iki faktörlü kimlik doğrulamasını (2FA) ödeme yapmayan hesaplar için kaldıracağını duyururken detaylar dikkat çekti. 

Türkiye dahil olmak üzere birçok ülkenin vatandaşları Twitter uygulamasını sık kullanıyor. Tüm dünya gündemine hakimiyetin sağlanabildiği Twitter'da gündeme gelen ücretli özellik şimdiden birçok kullanıcının tepkisini çekerken özellikle de şirketi Elon Musk'un almasının ardından getirilen bu özelliğe yapılan yorumlar tamamen 'kazanç odaklı' şeklinde oldu. Twitter'a gelecek olan yeni kural kullancııların dikkatini çekti. 

TWİTTER'DA YENİ DÖNEM!

Twitter tarafından yapılan dikkat çekici açıklama gündeme geldi. Twitter "insanları Twitter'da güvende ve emniyette tutmaya kararlıyız" açıklaması ile yalnızca premium Twitter Blue özelliğine abone olan hesapların kısa mesaj tabanlı 2FA kullanmasına izin vereceğini açıkladı. Bu tür kimlik doğrulamaya geçmeyen kullanıcıların ise bu özelliği hesaplarından 20 mart tarihine dek kaldırmak durumunda olacakları iletildi. 

İlgili Haberler