Cep telefonu alacaklar bakmadan geçmeyin! Oppo Reno10 Pro+ tanıtıldı! İşte fiyatı

Cep telefonu alacaklar bu haber sizin için. Oppo Reno10 Pro+ o fiyattan satışta.
Cep telefonu alacaklar bakmadan geçmeyin! Oppo Reno10 Pro+ tanıtıldı! İşte fiyatı

Cep telefonu alacakların dikkatine. Bu haber sizin için. Oppo yeni model telefonunun tanıtımını yaptı. Fiyatı belli oldu. İşte Oppo Reno10 Pro+ telefonunun fiyatı ve özellikleri haberimizde yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan teknoloji sektörü de etkilendi. Hal böyle olunca teknolojik ürün almak isteyen  vatandaşlar fiyatların yüksekliği sebebiyle uygun fiyatlı ürünlere yöneldi. Bizde Uşak Gündem olarak sizler için en güncel  ve en uygun fiyatlı teknolojik ürünleri araştırıyor ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. İşte  Oppo Reno10 Pro+ fiyatı ve özellikleri 

OPPO RENO 10 PRO+ ÖZELLİKLERİ

Oppo yeni telefon modeleninin tanımını yaptı. Reno 10 serisinin en üst modeli olan Reno10 Pro+, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ve ayrıca 16 GB RAM ile satışa sunulmuştur. 2772 x 1240 piksel çözünürlüğü sahiptir. Ayrıca 120 Hz uyarlanabilir yenileme hızına sahip olan 6,745 inç OLED ekrana sahip. Peki Oppo Reno10 Pro+ ürünün güncel fiyatı nedir? İşte detaylar haberimizde yer alıyor. 

OPPO RENO10 PRO+ FİYATI NE KADAR?

Oppo yeni telefon modeli olan Reno10 Pro+'ı tanıttı. Buna göre 4700 mAh bataryaya sahip olan bu telefon bununla birlikte 100W SuperVOOC 2.0 şarj teknolojisi ile satışa sunulmuştur. Siyah, altın ve mor olan üç renk seçeneği ile satıştadır. Peki satış fiyatı ne kadar? Oppo Reno10 Pro+ satış fiyatı 4 bin 299 CNY'den başlamaktadır. Yani 610 dolardır. 

İlgili Haberler