Ucuz cep telefonu arayanlar Oppo'nun o modeli tanıtıldı!

Uygun fiyatlı telefon satın almak isteyen vatandaşlar telefon arayışlarını sürdürüyor. Son zamanlarda gelen zamlar ile birlikte ucuz telefon bulmak oldukça zorken Oppo yeni uygun fiyatlı modelini tanıttı.
Ucuz cep telefonu arayanlar Oppo'nun o modeli tanıtıldı!

Uygun fiyatlı telefon arayışında  olanların dikkatine. Oppo A78 4G resmen tanıtıldı. Bu telefon uygun fiyatı ile dikkat çekti. Snapdragon 680'den günü alan bu telefon AMOLED ekrana sahip. Oppo 2023 yılının ilk aylarından beri sözünü ettiği bu telefon modeli artık satışa sunuldu. Özellikleri ile ilgili bazı değişiklikler yapıldı ve 5G versiyonuna kıyasla daha küçük olan ekrana sahip. Fakat bu ekran Snapdragon 680 ile görücüye çıkmıştır.

OPPO A78 4G GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Ucuz telefon arayayan vatandaşlar düşük fiyatlı telefon almanın yanında tabi ki kaliteye de önme veriyor. Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Yapılan bu zamlardan teknoloji sektörü de etkilendi. Hal böyle olunca telefon fiyatları da oldukça arttı. Vatandaşlar ise ihtiyaçları doğrultusunda uygun fiyatlı ve sağlam telefon modellerini araştırıyor.

Peki Oppo A78 4G satış fiyatı ne kadar? Özellikleri nelerdir?

OPPO YENİ TELEFONUNUN FİYATI NE KADAR?

Oppo A478 4G uygun fiyatlı bir telefon olarak satışa çıkarılmıştır. Bu telefonun fiyatı şu anda 230 dolardır. Cep dostu bu telefon şu anda Endonezya'da görücüye çıkarılmıştır. 6,43 inç FHD+ AMOLED ekrana sahip olan bu modelin 90 Hz'lik yenileme hızına sahip olduğu da açıklanmıştır.

Telefonun sol tarafından ise ekrana gömülü olan 8 Megapiksel selfie kamerisi bulunmaktadır. Ayrıca 8 GB RAM ile 256 GB dahili depolama imkanı da sunmaktadır. Bu telefon Android 13 tabanlı ColorOS 13.1 arayüzü ile kutudan çıkmaktadır. Ayrıca 67W hızlı şarj desteği mevcut olan bu telefon 5000mah bataryaya da sahip. 

Bu tarz teknoloji haberlerinden anında haberdar olmak için Uşak Gündem haber sitemizi takipte kalın. Sizler için en güncel haberleri yakından takip ediyoruz ve sizlere en kısa sürede sunmaya gayret ediyoruz. 

İlgili Haberler