Çakma şarj aleti iPhone 15 Pro Max’i böyle eritti

Çıkardığı ürünlerle gündem olmaya devam eden Apple, her seferinde ürünlerin orijinal şarj aleti ile şarj edilmesi konusunda kullanıcılarını uyarıyor. Bu noktada çakma bir şarj aleti kullanan kullanıcının iPhone 15 Pro Max’i resmen eridi!
Çakma şarj aleti iPhone 15 Pro Max’i böyle eritti

Yabancı bir iPhone 15 Pro Max kullanıcısı başına gelen talihsiz olayı sosyal medyada duyurarak, tüm dünyanın bilmesini sağladı. Telefonunu orijinal olmayan bir şarj aleti ile şarj ettiğini belirten kullanıcısı, sabah uyandığında telefonun resmen erimiş olduğunu gördüğünü söyledi!

ELİ YANDI

NoisilyMarvellous isimli bir kullanıcısı başından geçen üzücü olayı anlattı. Gece boyunca telefonunu şarj etmek için çakma şarj aletini kullandığını ve sabah büyük bir şok geçirdiğin söylüyor. Telefonun resmen eridiğin söyleyen kullanıcı, şarj aletini çıkarmaya çalıştığı zaman da elinin yandığını ve yanan parçanın da sıcak oluğunu belirtiyor.

d81221d4d0e5444717ca2abf0c6e058725ce54af.jpeg

Kullanıcı telefonla ilgili zararın ne kadar olduğunu ise belirtmedi.

ORİJİNAL ŞARJ ALETİ KULLANIN

Apple’ın ürettiği ürünler, diğer markalara kıyasla her zaman daha pahalı oluyor. Son yıllarda ise alınan Apple ürünlerinde şarj aletinin dahil edilmemesi kullanıcıların tepkisine neden olsa da pek çok kişi Apple kullanmaktan da geri kalmıyor.

İlginizi çekebilecek diğer teknoloji haberleri:

Apple, elektrik direnci daha düşük, iletkenliği daha yüksek olan malzemeler kullandığı için şarj aletlerinin ücretleri çakmalara göre çok daha yüksek olabiliyor. Ancak çakma şarj aletinin kullanıldığında ise ne tür sorunlar çıkabileceği de yaşanan bu olaylarla görülüyor. Bu sebeple ürünlerin şarjı için orijinal şarj aleti kullanmakta yarar var!