Beğenilen Xiaomi telefonların 5 bin TL altı modellerini sizler için derledik

Uygun fiyatlı cep telefonu arayanlar buraya! Xiaomi telefon modellerinden en uygun fiyatlı olanları sizler için derledik.
Beğenilen Xiaomi telefonların 5 bin TL altı modellerini sizler için derledik

Cep telefonu almak isteyen vatandaşlar uygun fiyatlı telefon modellerini araştırmaya devam ediyor. Bizde Uşak Gündem olarak beğenilen Xiaomi model cep telefonlarının uygun fiyatlı olan modellerini sizler için derledik. Buna göre 5 bin TL'nin altında satış fiyatı olan Xiaomi telefon modelleri haberimizin devamında yer alıyor.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan bazı olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Hal böyle olunca vatandaşların alım gücü de iyiden iyide düştü. Vatandaşlar ihtiyaçları doğrultusunda telefon fiyatlarını yakından takip ediyor ve uygun fiyatlı telefonları öğrenmek istiyorlar. Yapılan bu zamlardan nasibini alan sektörlerden biri de teknoloji sektörü oldu. Telefon fiyatları her geçen gün artmaya devam ederken uygun fiyatlı telefonlarda araştırılmaya devam ediliyor.

Uşak Gündem olarak sizler için uygun fiyatlı Xiaomi cep telefon modellerini derledik. İşte 5 bin TL'nin altında satış fiyatı olan Xiaomi telefon modelleri..

5 BİN TL'NİN ALTINDA OLAN XİAOMİ TELEFON MODELLERİ VE FİYATLAR

Xiaomi Redmi 9c modelinin fiyatı 3.217 TL'dir. 

Xiaomi Redmi 9A modelinin fiyatı ise 3.479 TL'dir. 

Xiaomi Redmi 10A modelinin fiyatı 4.499 TL'den satışa sunulmuştur. 

Xiaomi Redmi 10C modelinin fiyatı 4.570 TL'den satışa sunulmuştur.

Söz konusu telefon modelleri satış noktalarına göre değişiklik göstermektedir. 

İlgili Haberler