Hala almayan varsa bu sefer kaçırmasın! BİM Xiaomi Airfryer ve yağsız fritöz satıyor

BİM aktüel ürünler kataloğu ile indirimli fiyatlarla satılacak yüzlerce ürün ilan edilmişti. Xiaomi Airfryer ve yağsız fritöz düşük fiyatı ile dikkat çekti.
Hala almayan varsa bu sefer kaçırmasın! BİM Xiaomi Airfryer ve yağsız fritöz satıyor

Hala almayan varsa bu sefer kaçırmasın! BİM Xiaomi Airfryer ve yağsız fritöz satıyor - Son yıllarda obezite rakamlarında yaşanan yükseliş sonrasında yağsız fritöz ve Airfryer ürünlerine olan talep artmıştı. Ne yazık ki bu ürünler çok yüksek fiyatlarla satıldığı için pek çok kişi almakta zorlanırken BİM indirimli aktüel ürünler kataloğu ile müşterilerine yeni fırsat sundu. 

BİM Market tarafından yayımlanan 17 Mart 2023 Cuma günü indirimli ürünler kataloğu ile yayımlanan pek çok üründe yine birbirinden cazip fiyatlar sunulurken  Xiaomi Airfryer ve yağsız fritöz bunlar arasında en çok  dikkat çeken iki ürün olarak öne çıkmayı başardı. Özellikle de  Xiaomi Airfryer pek çok kadının dikkatini çekerken bu ürünlerin teknik özellikleri de merak konusu olmuştu. 

XİAOMİ AİRFRYER FİYATI NE KADAR, KAÇ TL?

BİM 17 Mart indirimli aktüel ürünler kataloğu içerisinde yer alan  Xiaomi Airfryer ve yağsız fritöz fiyatı merak konusu olmuştu. Pek çok kadının hem yağsız kızartma yapması hem de lezzetli yemekleri son derece kısa sürede yapması nedeni ile yakın takibine giren  Xiaomi Airfryer için beklenen satış fiyatı açıklandı. 

OLED ekranı ve ayarlanabilir sıcaklık kademesi ile birbirinden lezzetli yemekleri yapmanızı sağlayacak olan  Xiaomi Airfryer 3.5 LT'lik geniş pişirme haznesi ile yemeklerinizin lezzetine lezzet katarken satış fiyatı ise 3 bin 99 TL olarak açıklandı. Kumtel markasına ait 5.5 L Dijital Yağsız Fritöz fiyatı ise 2 bin 299 TL olarak açıklandı. Bu iki ürünün de satış fiyatı için isteyen kişilere anlaşmalı kredi kartları ile 9 eşit taksit halinde ödeme fırsatı sunulacak. 

İlgili Haberler