Yaş şartı yok! Kamuda 8-5 arası çalışacak personeller alınıyor

İş arayanlar hemen baksın! Aktarılan son habere göre kamuda 8-5 arası çalışabilecek personellerin alımına başlandı. En az ilkokul mezunu adayların alım yapılacağı iş ilanına ilişkin detaylar belli oldu.
Yaş şartı yok! Kamuda 8-5 arası çalışacak personeller alınıyor

Yayımlanan son ilanın detaylarına göre Eskişehir’in Han Belediyesi için beden işçisi alımı yapılacak. Yapılacak olan personel alımında alımların geçici olarak yapılacağı ifade edildi. Çalışacak kişiler için çalışma saatlerinin de 8-5 arasında olacağının da altı çizildi.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru bilgileri de tek tek açıklandı. Geçici olarak yapılacak personel alımında adaylar için bilgiler şu şekilde:

Başvuru Tarihleri: 26/10/2023 – 30/10/2023

E-Posta: [email protected]

Telefon: 0222 584 60 53-102

Başvuru Adresi: Hüsrevpaşa Mah. Cumhuriyet Medyanı No:1 Han/Eskişehir

screenshot-8.png

MÜRACAAT KOŞULLARI

Başvuru şartları da İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanın detayları da belli oldu. Erkek adayların başvurabileceği personel alımında kamu haklarından mahrum olunmaması gerektiği belirtildi. Erek adayların ayrıca askerlik hizmeti ile ilişiğinin olmaması ve sağlık yönünde temizlik işlerinde çalışmasına engel olabilecek bir durumunun da olmaması aranan şartlar arasında. İşte o şartların detayları:

Erkek aday

Kamu haklarından mahrum olmamak

Han ilçe merkezi sınırları içerisinde ikamet etmek

Askerlik hizmeti ile ilişiğinin bulunmaması

Sağlık yönünden temizlik işlerinde çalışmasına engel olabilecek bir durumunun olmaması

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Başvuru yapacakların da şartları taşıması halinde hazırlanması gereken belgeler şu şekilde:

Sağlık raporu, adli sicil belgesi, TC kimlik kartı sureti ve yerleşim yeri belgesi de başvuru için istenilen belgeler arasında bulunuyor.