250 bin TL'ye Renault Clio geliyor! Hemen başvurun listede yerinizi alın

Sıfır araç alacaklara müjdeli haber Renault'tan geldi. Renault tıpkı Ami gibi bir elektrikli model çıkarıyor. Fiyatı ise 250 - 300 bin TL dolaylarında olacak.
250 bin TL'ye Renault Clio geliyor! Hemen başvurun listede yerinizi alın

Sıfır araç almak isteyenler ya fiyat engeliyle ya da araç bulama engeliyle karşı karşıya kalıyor. Renault Clio yeni müjdesini duyurdu. 250 bin ile 300 bin TL fiyat aralığında olacak yeni elektrikli modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Listeler şimdiden oluşturulmaya başladı. Sizde bu isim listelerinde olabilir ve bu fiyattan elektrikli Renault Clio sahibi olabilirsiniz. İşte detaylar. 

Son zamanlarda ülkemizde ve dünyada yaşanan birçok olumsuz olaylardan dolayı sıfır araçlarda sürekli bir artış mevcut. Her ay en az yüzde 5 artan fiyatlar karşısında vatandaşlar ikinci el araçlara yöneldi. Şu anda en uygun fiyatlı sıfır araç 400 bin TL'nin üzerine çıktı. Hal böyle olunca uygun fiyatlı sıfır araç almak isteyen vatandaşlar ise tercihlerini ikinci el araçlara çevirdi.

Fakat Renault yeni bir modeli üzerinde çalıştığını açıkladı. Renaul Clio aynı Ami'ye benzeyen şekilde bir elektrikli otomobilini çıkacak. Bu otomobil ülkemizde en düşük ÖTV grubuna dahil olacak.Fiyatı 250 bin TL ile 300 bin TL arasında olacak. 

250 BİN TL'YE RENAULT CLİO

Renault'un üzerinde çalışıyor olduğu yeni Clio modelinin dış görünümüz yine Clio gibi olacak. Fakat iç kısmında tabi ki birçok değişiklik yapılacak. Araçta radyo, klima gibi konforlar beklemeyin. Klimanın bulunmayacağı bu araçta aynı zamanra kaloriferlerde bulunmayacak. Yalnızca araba camlarının buhulanmaması için bir hava düğmesi yer alacak. 

Buna karşın otomobilin fiyatı da tabi ki cüzi bir miktar olacak. Ortaya atılan iddialara göre otomobilin fiyatı Ami ile yarışacak. Söz konusu otomobilin yurt dışındaki fiyatı 7500 ile 8000 dolar seviyesinde olurken Türkiye'de ise bu fiyat 250 bin TL ile 300 bin TL arasında olacak.

Otomobil kampanyaları ve fiyatları ile ilgili bilgi almak için Uşak Gündem haber sitemizi takip edebilirsiniz. 

İlgili Haberler