Sıfır araç alacaklar bakmadan geçmeyin! Renault o modelini 0,99 faiz oranı ile satışa çıkardı

Renault Taliant Mart ayı satış kampanyalarını yeniledi. Buna göre yüzde 0,99 faiz oranı ile kredi imkanı sunuyor. İşte detaylar.
Sıfır araç alacaklar bakmadan geçmeyin! Renault o modelini 0,99 faiz oranı ile satışa çıkardı

Sıfır araç alacaklar bakmadan geçmeyin! Renault o modelini 0,99 faiz oranı ile satışa çıkardı: Son zamanlarda yaşanan çip krizi gibi sebeplerden dolayı sıfır araçlarda her ay artış yaşanıyor. Yapılan zamlar sonucunda sıfır araç satın almak isteyen vatandaşlar kredi avantajlarını değerlendiriyor. Satış esnasında yapılan düşük faizli taşıt kredilerini ise kaçırmak istemiyorlar. Renault Mart ayına özel kampanya ile birlikte bazı araçlarda yüzde 0,99 faiz oranlı 50 bin TL'lik araç kredisi fırsatı sunuyor. Peki detaylar neler? Renault Taliant güncel fiyat listesi nasıl? İşte Mart ayı güncel fiyat listesi..

RENAULT TALİANT MART AYI KAMPANYASI

Renault internet sitesi üzerinden düşük faizli kredi kampanyasını duyurdu. Buna göre Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, tüm Renault modellerinde perakende satın alımında bireysel müşteriler (tüketiciler) için geçerlidir. Kampanyada, 50.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0,99 faiz oranı ile aylık ödeme 4.509 TL’dir. Peki Renault Taliant güncel fiyat listesi nasıl? Tüm versiyonları ve Mart ayı güncel liste haberimizin devamında yer alıyor. 

RENAULT TALİANT GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

2023 Mart ayı güncel listesini yayınlanan Renault Taliant yapmış olduğu kredi kampanyası ile araçlarını satışa sundu. İşte Renault Tailant tüm versiyonları ve fiyatları..

Joy 1.0 Sce 65 bg: 453.900 TL

Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg: 565.000 TL

Touch 1.0 Turbo X-tronic 90 bg: 639.900 TL

İlgili Haberler