Sıfır araç alacaklar bu fırsat kaçmaz! Renault düşük faizle o model aracını 448 bin 900 TL'den satışa çıkardı

Renault o modelinde yapmış olduğu indirime ek uygun faiz oranı ile 50 bin TL kredi fırsatı sunmaktadır.
Sıfır araç alacaklar bu fırsat kaçmaz! Renault düşük faizle o model aracını 448 bin 900 TL'den satışa çıkardı

Sıfır araç alacakların dikkatine! Renault Clio model aracını 0,99 faizli kredi fırsatı ile 448 bin 900 TL'den satışa çıkardı.

Son zamanlarda dünyada ve ülkemizde yaşanan olumsuz olaylardan dolayı birçok üründe ve hizmette zam üstüne zam yapıldı. Rusya- Ukrayna savaşı, pandemi ve döviz kurundaki dalgalanmalardan etkilenen sıfır araç fiyatları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Sıfır araçlar her ay neredeyse tüm modellerinde yüzde 5 ve üzeri zam yapıyor. İşte bu zamlar karşısında ihtiyacını gideremeyen vatandaşlar ise otomobil markalarının sunmuş oldukları kredi fırsatlarını araştırmaya ve değerlendirmeye devam ediyor.

Bizde Uşak Gündem olarak sizler için otomobil markalarının sundukları kredi avantajlarını araştırıyor ve sizlere sunuyoruz. Peki Renault Clio kredi fırsatı detayları neler? İşte bu sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 

RENAUTL 0,99 FAİZ ORANI İLE KREDİ AVANTAJI

Renault internet sitesi üzerinden duyurmuş olduğu kredi kampanyasına göre Clio modelinde sunduğu indirim ile beraber bir de kredi fırsatı sunmaktadır. Renault Finans tarafından sunulan bu kredi ile 50 bin TL'ye kadar kredinin 12 ay vade ve ayrıca yüzde 0,99 faiz oranı ile sunulacağını internet sitesi üzerinden açıkladı.

Böylece her ay yapılan ödeme 4 bin 509 TL olacak ve peşinat ödemesi de isteyeceğini sıfır araç alacaklar için duyurdu. Renaul daha önceden yapmış olduğu indirim ile Clio marka araçlarının fiyatını 448 bin 900 TL'ye kadar indirmişti. Şimdi ise 50 bin TL'si için yüzde 0,99 faiz oranı ile kredi imkanı sağladığını duyurdu. Bunun yanında alıcıdan peşinat ödemesi de isteyeceğini hatırlattı. 

İlgili Haberler