SUDE NAZ DOĞAN TÜRKİYE 3.SÜ

Uşak Özlem Karate Spor Kulübü sporcularından birinci olan Süleyman Aydemir’in ardından, Sude Naz Doğan da Türkiye 3. olarak milli takım seçmelerine girmeye hak kazandı.
SUDE NAZ DOĞAN TÜRKİYE 3.SÜ

Şanlıurfa’da Yapılmakta Olan Ümit - Genç̧ Ve 21 Yaş Altı Karate Türkiye Şampiyonasından Ümit Kızlar 47 Kg Kategorisinde, Uşak Özlem Karate Spor Kulübü sporcularından Sude Naz Doğan Türkiye 3. oldu.

4 gün süren şampiyonun ilk 1. gününde aynı kulüp sporcularından Ümit Erkekler 70 Kg Kategorisinde Süleyman Aydemir’in 1. gelmesinin ardından Ümit Kızlar Kategorisinde yarışan Sude Naz Doğan (14) 3. Olarak Uşak’ın gururu oldular.

Minik şampiyonları yetiştiren Uşak Özlem Karate Spor Kulübü ve Milli Takım Karate Antrenörü Dinçer Güngör duygularını, “Ümit Kızlar Kategorisi 2005-2006-2007 doğumlu kızlardan oluşmaktadır. Sporcumuz ise kategorinin En küçük sporcusudur.

Mükemmel performanslarla göz dolduran sporcumuz Finlandiya da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası için Cumartesi günü̈  milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanmıştır” şeklinde dile getirdi.

(SALİH KILINÇ/UŞAK)

İlgili Haberler