O listenin başında Uşak geliyor

Uşak Belediyesi’nin destekleriyle küllerinden doğan UTAŞ Uşakspor, tecrübeli bir teknik direktöre emanet. Birçok büyük başarı yakalayan Hakan Şapçı ulusal takımları geride bırakarak liste başında yer aldı.
O listenin başında Uşak geliyor

Türkiye Liglerinde geçmişten günümüze görev yapan ve en az 140 resmi maça çıkmış, yakaladığı başarı ile en yüksek ortalama puana sahip 20 teknik adamın listesi sosyal medyada gündem oldu.  Listedeki ortalaması en yüksek ikinci ismiyse Uşak’tan geldi.

Alt liglerdeki takımlarla güzel işler çıkartan ve üst üste başarılı sezonlara imza atan tecrübeli teknik adam Hakan Şapçı, başarı ortalamasıyla göz doldurdu. Daha önce iki kez Bölgesel Amatör Lig takımını bir üst lige çıkartan Şapçı geçtiğimiz sezon 3. Lig’de mücadele den UTAŞ Uşakspor’u şampiyon yaparak 2. Lig’e taşıdı. Tecrübeli teknik adam Hakan Şapçı yakaladığı başarılarla listede üst sırada yer aldı. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımların teknik direktörlerini geride bırakan Şapçı 2. sıraya yerleşti.

En az 140 maça çıkmış 20 başarılı teknik direktörün içinde olan Hakan Şapçı, listede yer alan verilere göre şimdiye kadar 152 maçta yer alırken, 95 galibiyet, 41 beraberlik ve yalnızca 16 mağlubiyete tanıklık etti.

Başarı ortalaması en yüksek teknik adam 2,36’lık değerle Refik Osman Top olurken, ikinci sırada 2,14 başarı ortalaması ile UTAŞ Uşakspor’un Teknik Direktörü Hakan Şapçı ve üçüncü sırada 1,95 ile Veyis Kanber oldu.



TEKNİK DİREKTÖR ŞAPÇI ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR

Geçtiğimiz hafta 2. Lig Beyaz Grubun lideri Sancaktepe’yi evinde ağırlayan ve 2-1 mağlup ederek koltuğundan eden UTAŞ Uşakspor ara vermeden bir sonraki maçına hazırlanıyor. Çarşamba günü saat 15.00’de Eyüpspor’a konuk olacak Uşak ekibi, pazar günü de Ankara Demirspor ile karşılaşacak.

İlgili Haberler