Uşak, dev kampanyaya en çok ilgi gösteren iller arasında

Hepsiburada tarafından başlatılan ve 28 Ekim gecesine kadar devam edecek KDV kampanyasına en çok ilgi gösteren illerden birisi Uşak oldu.
Uşak, dev kampanyaya en çok ilgi gösteren iller arasında

Hepsiburada, “KDV’si Bizden” sloganıyla, müşterilerine çeşitli kategorilerde sunduğu "KDV tutarı kadar indirim" kampanyasını mobilya ürünlerine de yansıttı. Başlatılan kampanya Türkiye'nin her yerinde ilgi görürken liste başlarını büyük şehirler çekti. Uşak alışveriş oranıyla 6 büyük şehirin ardında yer aldı.

Hepsiburada'dan yapılan açıklamaya göre, evini köşe bucak yenilemek isteyenlere özel olarak “KDV’si Bizden” sloganıyla başlattığı kampanyasıyla, cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Hepsiburada satıcılı ürünlerde geçerli KDV kadar indirim kampanyası, 28 Ekim Pazar günü, gece yarısına kadar devam edecek. Kampanyaya ev ve ofis mobilyalarından bahçe mobilyalarına, çocuk odalarından çalışma odaları ve ev aksesuarlarına kadar çeşitli mobilya ve dekorasyon ürünleri dahil olacak. Hepsiburada’nın trend verilerine göre, mobilya kategorisinde en fazla talep 25-35 yaş grubundan geliyor.

UŞAK BÜYÜKŞEHİRLERLE YARIŞTI

Paylaşılan verilere göre İstanbul, Ankara ve İzmir’in ardından Bursa, Eskişehir, Uşak ve Kocaeli mobilya ürünlerine en fazla talep gösteren iller olarak sıralanıyor. Mobilya kategorisinden en fazla tercih edilen ürünün ise çalışma masası olduğu belirtiliyor.

Hepsiburada verilerine göre, Türkiye’de yapılan mobilya alışverişlerinin yüzde 32’sini oturma odası alışverişleri oluşturuyor. Oturma odası için en çok ilgi gösterilen ürünler ise TV üniteleri, zigon sehpalar ve kanepeler olarak görülüyor.

İlgili Haberler