UTAŞ Uşakspor lideri puansız yolladı

UTAŞ Uşakspor yenilmezlik unvanını koruyor. Yoğun çalışma temposunun ve azmin karşılığını her maçta almayı başaran kırmızı siyahlı Uşak ekibi, bu kez evinde 2. Lig Beyaz Grubun lideri Sancaktepe Belediyespor’u konuk etti.
UTAŞ Uşakspor lideri puansız yolladı

Maçın ilk dakikasında Tayfur Emre Yılmaz’ın attığı golle maç hakimiyetini eline alan Uşakspor seyircisinin desteğini karşılıksız bırakmadı. 24. dakikada Tayfun Pektürk’ten gelen ikinci golle adeta yıldız gibi parlayan Uşakspor, skorboarda 2-0’ı kazıdı.

Yediği iki golün ardından gol için pozisyon arayan Sancaktepe ise 71. dakikada Timur Kosovalı ile fileleri havalandırdı.

Maçın 82. dakikasında Sancaktepe Belediyespor oyuncusu Erbay Eker kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Taraftarların ve futbol yorumcularının hayranlığını kazanan, yakaladığı şampiyonluklarla gözleri üzerine çeken UTAŞ UşakSpor Türkiye 2.Lig Beyaz Grup’un lideri olan Sancaktepe Belediyespor’u evine puansız yolladı.

Maç 2-0 UTAŞ Uşakspor üstünlüğüyle tamamlandı.

LİDERİ TAHTINDAN ETTİ

Çıktığı 7 karşılaşmada 3 galibiyet ve 4 beraberlik elde ederek yenilmezlik unvanı alan Uşakspor maç sonucuna göre puanını 13’e çıkarttı. UTAŞ Uşakspor ligde mağlubiyet almayan iki takımdan birisi olmaya devam ederken lider Sancaktepe Belediyespor ise tahtını 17 puanı olan Sarıyer’e bıraktı. İkincilik koltuğuna 16 puanla Samsunspor otururken, Sancaktepe Belediyespor 15 puanla 3. sırada yer aldı.

İlgili Haberler