Sahurda bu karışımdan mutlaka için! Yağları kısa sürede eritiyor

Her sahurda bu karışımdan tüketin ve farkı görün. Kısa sürede zayıflamanızı sağlayacak, sindirimi kolaylaştıracak ve yağları kolay bir şeklide yakacak bu karışım haberimizde yer alıyor.
Sahurda bu karışımdan mutlaka için! Yağları kısa sürede eritiyor

Ramazan ayının neredeyse sonuna gelinmesiyle birlikte sahurlarda bu karışımdan içerek fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Hazırlanması oldukça kolay olan bu karışım yağ yakımını kolaylaştırarak kilo vermeyi sağlıyor. Peki bu karışım nasıl hazırlanıyor? İçeriğinde neler var? İşte detaylar.

Ramazan ayı boyunca iftardan suhara kadar tükettilen gıdalar kilo almaya sebep olabilir. Yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durmak ve sindirimi kolaylaştıran lifli besinlerden tüketmek uzmanlar tarafından önerilmektedir. Ayrıca kilo vermek isteyenler için ise hazmı kolaylıştıran ve yağın erimesini sağlayan özel bir karışım önerilmekdir. Peki bu karışımda hangi ürünler var? İşte bu sorunun yanıtı haberimizde yer alıyor.

Bu karışımı ramazan boyunca sahurlarda tüketin ve fazlalıklarınızdan kurtulun. Yağ yakımını hızlandırarak kilo vermenizi kolaylaştıracak olan bu karışım sahurlarda mutlaka tüketilmelidir. İşte o karışım.

SAHURDA TÜKETİLMESİ GEREKEN YAĞ YAKIMINI SAĞLAYAN KARIŞIM

Sahurda tüketilerek kilo verdiren bu karışım uzmanlar tarafından önerimiştir. Tarçınlı karışım için gereken malzemeler şunlardır;

  • 1 su bardağı ılık su
  • 1 yemek kaşığı elma sirkesi
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 1/4 tatlı kaşığı toz tarçın

Peki bu karışım nasıl hazırlanıyor? İşte yapılışı.

  1. Ilık suyu bir bardağa dökün.
  2. Üzerine elma sirkesi, bal ve toz tarçını ekleyin.
  3. Tüm malzemeleri bir çırpıcı yardımıyla karıştırın.
  4. İçeceğinizi hemen tüketin.

İlgili Haberler