Kilo kontrolümü sağlayamıyorum diyenler dikkat! İftardan sonra için bir bardak içilen bu karışım yağ yaktırıyor

Ramazan ayında oruç tutarken bir yandan da zayıflamak istiyorum diyenler dikkat! Bu karışım yağ yaktırıyor!
Kilo kontrolümü sağlayamıyorum diyenler dikkat! İftardan sonra için bir bardak içilen bu karışım yağ yaktırıyor

Ramazan ayının gelmesi ile birlikte hem oruç tutmak hem de kilo vermek isteyen kişiler için duyuru yapıldı. Yapılan duyuru ile birlilkte yağ yakımını daha da hızlandırmak isteyen kişiler için Türk kahveli karışımı ile yağ yakımının daha da hzılı olabileceği açıklandı. Hemen hemen herkesin evinde bulunan temel gıdalar ile hazırlanan bu içeceğin özellikle de kilo kontrolünü sağlayamadığını söyleyen vatandaşlar için iyi bir yöntem olduğu belirtilirken belirli bölgelerde daha hızlı yağ yakımının olduğu ifade edildi. 

BU İÇECEK ADETA YAĞ DÜŞMANI! 

Tüm gün tutulan orucun ardından pek çok uzman tarafından iftarda yenilen yemeklerin ve içeceklerin son derece önemli olduğu aktarılmıştı. Bunun yanı sıra da yağ yakımına yardımcı olabilecek olan besinler hakkında uzmanlar tarafından tavsiyeler gelmeye başladı. 

Günde içilen bir bardak sade bir Türk kahvesinin sayısız faydası olduğunu daha önce de açıklayan uzmanlar yeni bir karışım tarifi vererek hem yağ yakımına yardımcı olacağını hem de Ramazan ayında tokluk hissinin de daha kuvvetli olabileceğinden bahsedildi. İşte 'Tarçınlı Türk Kahvesi' tarifi...

BU KAHVE DAHA UZUN SÜRE TOK KALINMASINI SAĞLAYACAK!

Uzmanlar tatafından iftar ile sahur arasında yenilen yemeğin ardından tüketilmesinin önerildiği Türk kahvesinin tarifi belli oldu. 

Malzemeler 

1 çay kaşığı tarçın 

Bir miktar hindistan cevizi 

1 tatlı kaşığı Türk kahvesi 

Yapılışı 

Öncelikle tüm malzemeleri bir cezvenin içine alarak iyice alın. Ardından kahveyi içeceğiniz bardak boyutunda su ilave ederek ocağa koyun. Kaynayan kahveyi fincana dökerek tüketin. Afiyet olsun... 

Metabolizmanın daha iyi bir şekilde çalışabilmesi için hazırlanan bu karışım Türk kahvesi severler için yağ yakmayı hızlandırması ve tok tutması açısından tavsiye edildi. 

İlgili Haberler