Aydın Vergi Dairesi’nde vergisini ödeyenler kan bağışı yapıyor

Aydın'da Vergi Dairesi Başkanlığı'nda önemli bir kampanya başladı. Aktarılan son haberin detaylarına göre Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde vergi ödemesi yapan vatandaşlara kan bağışının önemi anlatılıyor. Sağlık durumu uygun olanlar kan bağışlıyor.
Aydın Vergi Dairesi’nde vergisini ödeyenler kan bağışı yapıyor

Kızılay öncülüğünde düzenlenen kampanya Aydınlı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Vergi ödemesini yapan vatandaşlar arasında sağlık durumu uygun olanlar Kızılay'a kan bağışında bulunuyor.

Kızılay yetkilileri yaptığı açıklamasında Ramazan ayında oruç sebebi ile kan bağışı yapamayanlar için iftar ve sahur arasındaki süreçte açık olacaklarını söylediler.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN DESTEK ALDI

Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını karşılamak için ülke genelinde kapsamlı bir çalışma gerçekleştiren Türk Kızılay’ı, kurumsal destekçi sayısını arttırmak amacıyla çeşitli kurumlarda kan bağış standı oluşturmaya başladı. Aydın’da Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Vergi Dairesi Başkanlığı’nda başlatılan kan bağışı kampanyası vatandaşlardan yoğun destek aldı.

aw154787-03.jpg

İŞLEMLERİNİ YAPANLARA KAN BAĞIŞININ ÖNEMİ ANLATILIYOR

Mart ayına girilmesi ile birlikte en yoğun günlerini yaşayan Aydın vergi Dairesi’nde işlemlerini yapan vatandaşlara kan bağışının önemi hakkında bilgiler veriliyor. Sağlık durumu uygun olan pek çok vatandaş kan bağışında bulunuyor.

Diğer sağlık haberlerinden bazıları:

En çok kan ihtiyacının olduğu Ramazan ayının yaklaşması dolayısıyla çalışmaları hızlandıran Kızılay Yetkilileri, Ramazan ayında oruçlu olduğu için gündüz vakti kan bağışı yapamayanlar için iftar ve sahur arasında açık olacaklarını belirttiler.

Aydın Vergi Dairesi'nde düzenlenen kampanyaya Aydınlıların ilgisi yoğun oldu.