Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul, evde bakım hizmeti alan hastaları ziyaret etti

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul’dan alkışlanacak hareket geldi! Aktarılan son habere göre Şenkul, evde bakım hizmeti alan hastaları evinde ziyaret ederek genel durumları hakkında bilgi aldı.
Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul, evde bakım hizmeti alan hastaları ziyaret etti

Sağlık Bakanlığı’nın başlattığı uygulama ile evde bakım hizmeti alan vatandaşların sayısı artış Göstermeye devam ediyor. Bu kapsamda Aydın’da yardım alan hastaları Şenkul, yakından ziyaret etti.

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Nazilli'de Evde Sağlık Hizmetleri Biriminden hizmet alan hastaları ziyaret ederek, genel durumları hakkında ekiplerden bilgi almayı da ihmal etmedi.

aw098589-01-min.jpg

DURUMLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI

Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ekipleri, bakıma muhtaç vatandaşların yanında olmaya devam ederken, İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul da hizmet alan vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Ziyaretler çerçevesinde Nazilli ilçesindeki Yeşil Mahalle ve Pınarbaşı Mahallesi’nde ikamet eden ve Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından tedavi, bakım süreçleri takip edilen hastaları ziyaret etti. Evde sağlık hizmeti alan aileleri ziyaret ederek hasta ve hasta yakınları ile sohbet edip taleplerini dinleyen ve 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Müdür Şenkul, ziyaret öncesi Nazilli Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi ekiplerinden hastaların genel durumları ile ilgili bilgi aldı. Ekiplerin çok kıymetli bir görev yaptıklarını ifade eden Şenkul, ekiplere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

aw098589-05-min.jpg

YALNIZ OLMADIKLARINI SÖYLEDİ

Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri ile ziyaretlerin devam edeceğini belirten Müdür Şenkul, Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerinin vatandaşın sağlık ihtiyacı olduğu her anda yanında olduğunu ve Evde Sağlık Hizmeti alan hastaların ailelerine, evlerinde yalnız olmadıkları ifade etti.

Bakım yardımı alan vatandaşların ise, ekiplerin desteğinden ve hizmetten memnun olduklarını ifade ederek, yardımcı olanlara teşekkür etti.