6 ay ömür biçilmişti 10 günde kanserden kurtuldu! İşte sırrı

Kanser, tüm dünyanın en sık karşılaştığı ölümcül hastalıkların başına geliyor. Tedavi için ilaç, ışık ve kemoterapi yöntemleri kullanılıyor. Ancak Almanya'da bir hasta 6 ay ömrü biçilmesine rağmen 10 günde kanseri yendi! İşte o tedavi yöntemi
6 ay ömür biçilmişti 10 günde kanserden kurtuldu! İşte sırrı

Almanyalı Clari Cunningham 10 yıldır meme kanseri ile mücadele ediyor. İlk kanseri ile 2008 yılında karşılaşan genç kadın çektiği acılar ve tedavi yöntemlerinden sonra o mucizevi tedavi yöntemi sayesinde kurtulduğunu anlattı. 2 hafta içerisinde yürümeye geri başlayan kadının tedavisi tüm dünyada mucizevi tedavi olarak adlandırılıyor.

6 AY ÖMRÜ KALMIŞTI

Daha önce 2 defa meme kanserini yenen ve yine üçüncü defa meme kanserine yakalanan kadın bu sefer kötü gerçekle karşılaşmıştı. Doktorların yaptığı değerlendirmeye göre bu kanser en kötüsüydü ve ölümcüldü. Bu sebeple genç kadına 6 ay ömür biçmişlerdi. Meme kanseri sadece kadının memesinde değil, aynı zamanda kemik, akciğer, karaciğer, lenfatik sistemine kadar sıçramıştı.

prod-claire-cunningham-nfzu.jpg

DOKTORLAR KALDIRAMAZ DEDİ

Omurgasında ve kafatasında da kanser olan kadın hastalığı ilerledikçe bakıma muhtaç bir hale geldi ve yanına 2 arkadaşı geldi. Arkadaşlarının iknası ile kadın Almanya’da iimmünoterapiye başladı. Doktorlar kadına bu tedaviyi kaldıramayacaklarını söylese bile kadın tedavi oldu.

KISA SÜREDE AYAĞA KALKTI

Konu ile ilgili açıklama yapan Claire, durumu hakkında şu bilgilendirmeyi yaptı:

"Kanserimin yayıldığı haberini aldıktan birkaç hafta sonra yardım almadan yürüyemez hale geldim ve Almanya'daki Hallwang Kliniğine yatırılmama kadar geçen haftalarda tamamen yatağa bağlıydım ve sürekli bakıma muhtaçtım. Hallwang'da 11 günlük immünoterapi tedavisi görmeye başladım ve kısa bir süre sonra baston kullanarak koridorda yürümeye başladım”

10 günlük tedaviden sonra yürümeye başlayan kadın aldığı ilaçlarla iyileşmeye başladı. 2 hafta sonra ağrılarından kurtulan ve yeni yaşamına başlayan Claire, zaman içerisinde verdiği kiloları bile geri almaya başladı. Uzmanların değerlendirmesine göre imminoterapi, geleceğin kanser ilacı olabilir. Kanserli hastalar umudunu kaybetmemeli!

İMMÜNOTERAPİ NEDİR?

Yeni yeni duyulmaya başlayan bu tedavi türünde bağışıklık sistemini kansere karşı savaşmak için daha etkili bir hale getiriyor. Uzun süreli koruma ve daha az hasar almasına yardımcı olan imminoterapi, kemoterapinin kanseri hedef alırken, bağışıklık sistemini hedef alarak kişinin daha az hasar almasını ve bağışıklığının güçlenmesini sağlar.